Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [27/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [27/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [27/05/20].

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Τετάρτη [27/05/20].

Αστρολόγος: Αστρολόγος Σήμερα είναι Τετάρτη, ημέρα που την κυβερνά ο Ερμής. Ο επικοινωνιακός πλανήτης θα διανύσει την τελευταία μέρα του στους Διδύμους, γι’ αυτό πρέπει να συγκεντρώσετε τώρα όσες πληροφορίες χρειάζεστε! Από αύριο ο Ερμής περνά στον Καρκίνο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 4 Αυγούστου. Εδώ θα φροντίσει να σας παράσχει όσα χρειάζεστε για να νιώνετε άνετα: Το καλοκαίρι που έπεται, απαιτεί ασφάλεια και φροντίδα, να βρείτε που ανήκετε!

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα. Τώρα επιστρατεύστε την ακεραιότητά σας, ακολουθήστε το συναίσθημα και πράξτε το σωστό. Ένα τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό από τον Ταύρο, ίσως επιφέρει αλλαγές στο οικονομικό σκηνικό: Φροντίστε για την οικονομική σας ασφάλεια!

Την Τετάρτη, η ικανότητά σας να συμμερίζεστε τα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω σας που περνούν δύσκολα, θα είναι πολύ σημαντική. Θα πρέπει να αφήσετε τον όποιο εγωισμό σας στην άκρη. Θα πρέπει να σκέφτεστε περισσότερο τους άλλους και λιγότερο τον εαυτό σας. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για την επίλυση μιας αγχωτικής κατάστασης στο σπίτι σας, κάτι που μπορεί να επιτευχθεί χάρη στη βοήθεια άλλων ανθρώπων. Σας αναμένουν καλά νέα σχετικά με κάποιον συγγενή σας στο ζώδιο του Κριού, του Λέοντα ή του Τοξότη. Σήμερα θα είναι πολύ σημαντικό να μην αφήσετε τα προβλήματα στον γάμο σας να βγουν εκτός ελέγχου, καθώς τα συναισθήματα θα σας οδηγήσουν σε λάθος κατεύθυνση.

zodia-3-1200x973

Είναι πιθανό να προκύψουν προβλήματα και ανησυχίες, για την κατάσταση της υγείας ενός συγγενή ή μέλους της οικογένειάς σας. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να εξετάσετε επιχειρηματικά ή επαγγελματικά σχέδια, η ανάπτυξη των οποίων θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες εννιά-δέκα μέρες. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε μια σημαντική αλλαγή στην επιχείρησή σας, στον τρόπο που εργάζεστε ή να αποκτήσετε νέες γνώσεις σε σύντομο χρονικό διάστημα. Στην ερωτική σας ζωή, μην πιστεύετε αμέσως κάθε πληροφορία που λαμβάνετε. Ήρθε η ώρα να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είναι κάθε σχόλιο ή παρατήρηση για τη σχέση σας, καλοπροαίρετο!

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα αναλάβετε διάφορα καθήκοντα που σχετίζονται με ένα παιδί ή με ένα νεαρό άτομο. Δώστε περισσότερη προσοχή στους φίλους ή τους συγγενείς σας που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην προσωπική τους ζωή. Σήμερα είναι πιθανό να χάσετε ή να ξεχάσετε κάτι. Θα ενθουσιαστείτε με κάποιο γεγονός που θα προκύψει στη σχέση σας με άτομα στα ζώδια του Αιγόκερω, του Ταύρου ή της Παρθένου.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

 Την Τετάρτη θα συζητήσετε τα προσωπικά προβλήματα ενός ατόμου από τον κύκλο των συγγενών ή των φίλων σας. Θα λάβετε ενδιαφέροντα νέα ή θα βιώσετε απροσδόκητα γεγονότα, που σχετίζονται με άτομα που γνωρίζετε. Είναι πιθανό να προκύψουν παρεξηγήσεις στην ερωτική σας ζωή, λόγω μη ρεαλιστικών προσδοκιών ή ασυμφωνίας ανάμεσα στις δικές σας επιθυμίες και του/της συντρόφου σας. Ανεβάστε τη διάθεσή σας αγοράζοντας κάτι όμορφο για τον εαυτό σας.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Τετάρτη θα πρέπει να είστε ρεαλιστές και να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία. Η μέρα είναι αφιερωμένη στις μελετημένες λέξεις και πράξεις. Ο μόνος τρόπος για να επιλύσετε τα προβλήματα που θα προκύψουν σήμερα, είναι να μην βασιστείτε στο συναίσθημα. Είναι πιθανό να λάβετε κάποια μικρά χρηματικά ποσά στον οικογενειακό σας προϋπολογισμό. Η Τετάρτη είναι ευνοϊκή μέρα για συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους. zodia-pixabay-1-1200x900

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Τετάρτη θα είναι δύσκολο να προγραμματίσετε οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι σας: Η αστάθεια των γεγονότων και η αδυναμία ελέγχου πάνω σε οτιδήποτε, θα οφείλεται στη διαφορετική συναισθηματική κατάσταση ανάμεσα σε εσάς και τα άτομα που θα επικοινωνήσετε. Σήμερα, μην μπερδεύετε τον έρωτα με τα προσωπικά ή οικονομικά σας συμφέροντα. Η μέρα υποδεικνύει ένα σημαντικό γεγονός, που σχετίζεται με μια γυναίκα άνω των 35 ετών.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments