Αθλητισμός

Αγόρασε εταιρεία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Αγόρασε εταιρεία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Εκτός από σπουδαίος παίκτης του μπάσκετ τείνει να γίνει και πολύ καλός businessman.

Εκτός από σπυδαίος παίκτης και MVP του ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποδεικνύεται και επιχειρηματικό μυαλό. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα ο Greek Freak επενδύει μέρος των χρημάτων που βγάζει με κόπο και ιδρώτα στα παρκέ, σε αξιόλογες προσπάθειες όπως είναι η αμερικανική start up εταιρεία Ready Nutrition. Η πρώτη επαφή του Γιάννη με την συγκεκριμένη εταιρεία έγινε όταν διέθεσε προιόντα της σε σχολεία του Μιλγουόκι, ενώ η γνωριμία που έκανε με τον ιδρυτή της start up αποτέλεσε το έναυσμα μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Ο ατζέντης του Έλληνα σούπερ σταρ του NBA, εξήγησε ότι ο “Greek Freak” διάλεξε τη συγκεκριμένη εταιρεία για να επενδύσει, καθώς ο ιδιοκτήτης της ξεκίνησε από πολύ χαμηλά, όπως και ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο. Έτσι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος αγόρασε μεγάλο πακέτο μετοχών της start up εταιρείας αποφάσισε να μπει δυναμικά στον χώρ των προίόντων διατροφής.

Πρόκειται για μία εταιρεία με προϊόντα διατροφής, η οποία και είχε τζίρο της τάξης των 100 εκατομμυρίων ευρώ την περασμένη χρονιά, με το στόχο της να “ανεβαίνει” πια πάνω από τα 200 εκατομμύρια ευρώ, όπως τόνισε ιδρυτής της, Pat Cavanaugh. Ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο επιβεβαίωσε το γεγονός στο CNBC, υποστηρίζοντας τα εξής: «Δεν είναι μια συμφωνία για διαφήμιση. Μπορώ να βοηθήσω την εταιρεία. Πιστεύω πάρα πολύ σε αυτή την εταιρία. Θα μπορούσα να συνεργαστώ με την Gatorade, την BodyArmor, αλλά η Ready είναι αυτό που μου ταιριάζει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments