Αθλητισμός

Μπέος Βόλος: «Η ομάδα πωλείται, όχι το ΑΦΜ της»

Μπέος Βόλος: «Η ομάδα πωλείται, όχι το ΑΦΜ της»
Μπέος Βόλος: «Πωλείται η ομάδα, αλλά δεν φεύγει από την πόλη» τόνισε χαρακτηριστικά ο Αχιλλέας Μπέος.

Μπέος Βόλος: Διευκρινίσεις σχετικά με το θέμα της ενδεχόμενης αλλαγής ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Βόλος έδωσε ο Αχιλλέας Μπέος. Σε δηλώσεις του στο τηλεοπτικό κανάλι «Astra TV» ο δήμαρχος της πόλης και μέτοχος της ομάδας ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων πως δεν υφίσταται περίπτωση να μετακινηθεί ο σύλλογος από τον Βόλο.

«Η ομάδα πωλείται, όχι το ΑΦΜ της. Η ομάδα δεν φεύγει από τον Βόλο», τόνισε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται, πως τον Φεβρουάριο η ομάδα της Θεσσαλίας ενημέρωσε με ανακοίνωσή της για το γεγονός πως η διοίκηση βρίσκεται σε συζητήσεις με επενδυτές εκτός της θεσσαλικής πρωτεύουσας για τη μεταβίβαση της πλειοψηφίας των μετοχών. «Η ΠΑΕ Βόλος ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμου του Βόλου, ότι έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με επιχειρηματίες εκτός Βόλου για τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της», ανέφερε.

Πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης η κλήρωση των play out:

Στα αγωνιστικά, μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση των playout της Super League, με τα play off να ξεκινούν 6 και 7 Ιουνίου. Το πρόγραμμα για την πρώτη αγωνιστική των play out της Super League περιλαμβάνει τα εξής παιχνίδια: Ξάνθη – Ατρόμητος, ΑΕΛ – Αστέρας ΤρίποληςΠανιώνιος – Βόλος και Λαμία – Παναιτωλικός. Όπως αναφέρεται και σε ανάρτηση της Super League στο Twitter, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων της πανδημίας του κορωνοϊού, σε όλους τους αγώνες της 1ης Αγωνιστικής Ημέρας των Play Off και των Play Out, όπως αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της Super League στη σημερινή τηλεδιάσκεψη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments