Αθλητισμός

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Επιμένουν οι Άγγλοι για ενδιαφέρον από Λίβερπουλ, Άρσεναλ

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Επιμένουν οι Άγγλοι για ενδιαφέρον από Λίβερπουλ, Άρσεναλ
Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Δημοσιεύματα από την Αγγλία αναφέρουν ότι Λίβερπουλ και Άρσεναλ ενδιαφέρονται για τον Ουσεϊνού Μπα.

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι Λίβερπουλ και Άρσεναλ ενδιαφέρονται για τον κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού, Ουσεϊνού Μπα. Η εφημερίδα Livesport σε σχόλιό της για το θέμα αναφέρει ότι είναι πάντως πολύ πρόωρο για να υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη.

Ο Σενεγαλέζος κοστολογείται 20 εκατομμύρια ευρώ από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ομάδες αυτού του επιπέδου κ0ιτούν τα στοιχεία ενός ποδοσφαιριστή σε βάθος χρόνου κι ο Μπα έγινε βασικός μόλις τον Δεκέμβριο.

Ετοιμάζονται για τα play off

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται οι εντατικές προπονήσεις στο Ρέντη, με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάζει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του πριν την επιστροφή στη δράση. Οι Πειραιώτες εκκινούν τη διαδικασία όντας στο +14 από τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ και έτσι το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου έπειτα από δύο σεζόν.

Παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν και στην αναζήτηση ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αποτελούν στόχο της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Μαρτίνς και Μοντέστο συνομιλούν καθημερινά «χτενίζοντας» την Ευρώπη και όχι μόνο, αναζητώντας ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που θα ταίριαζαν στη φιλοσοφία της ομάδας του Πορτογάλου.

Τελευταία στο μικροσκόπιο των Πειραιωτών έχουν μπει δύο ποδοσφαιριστές με τον έναν να απασχολεί παλαιότερα και την ΑΕΚ. Ο λόγος για τους Ένγκαρ Ιέ και Λουτσιάνο Νάρσινγκ, δύο περιπτώσεις που πληρούν όλα τα κριτήρια προκειμένου να αποκτηθούν από τους «ερυθρόλευκους». Ο τελευταίος -29χρονος Ολλανδός ακραίος – προέρχεται από μία γεμάτη σεζόν με τη Φέγενορντ (32 συμ./7 γκολ, 1 ασίστ), δεσμεύεται για έναν χρόνο ακόμα, ωστόσο η ολλανδική ομάδα ψάχνεται για να ξεφορτωθεί τα μεγάλα συμβόλαια μετά την πανδημία και του Νάρσινγκ συγκαταλέγεται στη συγκεκριμένη λίστα, όπως γράφεται στο εξωτερικό.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ιέ, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί διακριτικά την περίπτωση. Ο ποδοσφαιριστής ανήκει την Τραμπζονσπόρ, ενώ φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στη Φέγενοορντ. Στον Πειραιά αναφέρεται πως ο παίκτης θα μπορούσε να αποτελέσει ιδανική επιλογή σε περίπτωση παραχώρησης ενός εκ των Σεμέδο ή Σισέ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments