Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι: Η υπερσύγχρονη τεχνολογία της αστυνομίας και το λάθος της δράστιδος

Επίθεση με βιτριόλι: Η υπερσύγχρονη τεχνολογία της αστυνομίας και το λάθος της δράστιδος
Επίθεση με βιτριόλι: Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας.

Επίθεση με βιτριόλι: Η κατάθεση που έδωσε η 34χρονη Ιωάννα στις αστυνομικές αρχές που ερευνούν την υπόθεσή της δεν έδωσε και πολλά στοιχεία από τα οποία θα μπορούσε να βγει κάτι συγκεκριμένο για την άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα που της πέταξε βιτριόλι την προηγούμενη Τετάρτη το πρωί. Από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η αστυνομία υπήρξαν κάποια άτομα που θεωρήθηκαν ύποπτα αλλά όλα τους είχαν ισχυρά άλλοθι με αποτέλεσμα η έρευνα να μην έχει προχωρήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές αναζητούν μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος περίπου στο 1,68 με μαλλιά χρώματος μελιού και μάκρος μέχρι τον ώμο. Κατά την επίθεση φορούσε μαύρη ζακέτα μέχρι το γόνατο, αθλητικά παπούτσια, ενώ ο σωματότυπος της είναι αθλητικός. Το γεγονός ότι η γυναίκα με το βιτριόλι προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες αποδεικνύει πως ήξερε την περιοχή και τους χώρους. Μάλιστα φορούσε χειρουργική μάκα και σκούφο.

Ωστόσο και παρά τα μέτρα που είχε λάβει η δράστιδα σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν σε υλικό από κάμερα το όχημα με το οποίο πήγε στο σημείο της επίθεσης. Μάλιστα το άτομο που οδηγούσε το όχημα έχει ήδη καταθέσει στις αστυνομικές αρχές ισχυριζόμενο ότι δεν γνώριζε τις προθέσεις της δράστιδος.

Επίσης σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μια κάμερα κλειστού κυκλώματος φαίνεται να έχει καταγράψει την μαυροφορεμένη γυναίκα και μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία του υλικού από την αστυνομία, που διαθέτει υπερσύγχρονα μηχανήματα βελτίωσης και ανάλυσης εικόνας, οι αρχές θα φθάσουν και στην ταυτοποίησή της.

Μόλις ολοκληρωθεί η επεξεργασία οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση θα επιδείξουν στην Ιωάννα το πρόσωπο της γυναίκας με την ευχή να την αναγνωρίσει, οπότε και στη συνέχεια να την αναζητήσουν και να την συλλάβουν. Αξιοσημείωτο βέβαια είναι το γεγονός ότι οι Αρχές εξετάζουν και το ενδεχόμενο η δράστιδα να είναι κάποια αλλοδαπή η οποία να εκτέλεσε “συμβόλαιο” και να μην είναι η φυσική αυτουργός. Βέβαια μόλις οι αστυνομικές αρχές φθάσουν στα ίχνη της και την εντοπίσουν θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για την επίθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments