Πολιτική

LIVE Τσίπρας: O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζωντανά στον Alpha

LIVE Τσίπρας: O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζωντανά στον Alpha
LIVE Τσίπρας: Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha παραχωρεί αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

LIVE Τσίπρας: Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ παραχωρεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Μεταξύ άλλων θα τοποθετηθεί για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ», θα απαντήσει στην κυβέρνηση για το κόστος των μέτρων που προτείνει η αξιωματική αντιπολίτευση ενώ θα σχολιάσει και τους χειρισμούς της Νέας Δημοκρατίας στα εργασιακά. Θα αναφερθεί επίσης στην κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα και στα σενάρια πρόωρων εκλογών.

Δείτε live εικόνα:

Τι έχει αναφέρει ο κ. Τσίπρας μέχρι στιγμής:

«Ας ελπίσουμε ότι θα κάνω καλό ποδαρικό στη νέα εποχή και δεν θα χρειαστεί να ξαναγυρίσουμε στα Skype» είπε αστειευόμενος κατά την έναρξη της συνέντευξης και κάλεσε τον κόσμο να παραμένει σε επιφυλακή με τον κορωνοϊό, τονίζοντας ότι ο ιός δεν μας έχει ξεχάσει. «Βλέπω ότι έχουμε αρχίσει να ξεθαρεύουμε. Ο ιός δεν μας έχει ξεχάσει. Ο ιός είναι παρών δεν πρέπει να ξεχνιόμαστε. Αν ξεχαστούμε θα χαλάσουμε όσα κερδίσαμε με πολύ κόπο» τόνισε.

Μιλώντας για την αντιμετώπιση του ιού, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για επιτυχία της χώρας. «Είναι επιτυχία της χώρας. Δεν θέλω να είμαι μίζερος. Όταν υπάρχει επιτυχία της χώρας, την πιστώνεται η κυβέρνηση, αλλά οφείλεται στην υπεύθυνη στάση των πολιτών και της αντιπολίτευσης» ανέφερε, προσθέτοντας ότι η αντιπολίτευση «προέταξε το κοινωνικό καλό». «Είναι μια θετική εξέλιξη, αλλά θα ήθελα να μην βιαστούμε να πανηγυρίσουμε πριν δούμε το τελικό αποτέλεσμα» συμπλήρωσε.

Μιλώντας για το ευρωπαϊκό πακέτο ενισχύσεων, ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι είναι θετικό. «Οι σκληροτράχηλοι του Βερολίνου συνειδητοποίησαν ότι εάν δεν αλλάξουν στρατηγική, η Ιταλία θα μπορούσε να οδηγήσει σε διάσπαση της Ευρωζώνης» είπε ο κ. Τσίπρας κάνοντας λόγο για «τεράστιο οικονομικό κίνδυνο» από τη διόγκωση του χρέους της Ιταλίας, αλλά και πολιτικό κίνδυνο «από την ανάδειξη της ακροδεξίας του Σαλβίνι». Καταλήγοντας, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ κάλεσε να δούμε «με ποιους όρους θα εκταμιευτούν τα κονδύλια και ποια θα είναι η χρονική διάρκεια εκταμίευσης».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments