Αθλητισμός

Ολυμπιακός ρόστερ: «Μειωμένες απολαβές για Σπανούλη – Πρίντεζη»

Ολυμπιακός ρόστερ: «Μειωμένες απολαβές για Σπανούλη – Πρίντεζη»
Ολυμπιακός ρόστερ: Οι δυσκολίες που έχει επιφέρει ο κορωνοϊός στην οικονομία δεν έχουν αφήσει ανέγγιχτες τις ομάδες, ακόμα και τον Ολυμπιακό. Τι θα γίνει με τα συμβόλαια των Σπανούλη και Πρίντεζη.

Ολυμπιακός ρόστερ: Οι ομάδες του ελληνικού μπάσκετ μετά και την επίσημη (πρόωρη) ολοκλήρωση της σεζόν, έχουν ξεκινήσει να σχεδιάζουν την επόμενη χρονιά. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κινείται μεταγραφικά και να εξετάζει ποιους παίκτες θα έχει το ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Εκτός από τις προσθήκες παικτών, υπάρχει, όπως είναι λογικό, και το μέτωπο των ανανεώσεων. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως», οι συζητήσεις για νέα συμβόλαια με τους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη θα ξεκινήσουν άμεσα, αλλά αυτά θα περιλαμβάνουν μειωμένες αποδοχές, καθώς και μικρότερο ρόλο για τον αρχηγό της ομάδας.

Πιο περίπλοκη είναι η περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, καθώς επισημαίνεται ότι οι πιθανότητες παραμονής του θα αυξηθούν αν θελήσει να συνεχίσει με τα ίδια χρήματα περίπου. Τονίζεται χαρακτηριστικά ότι ο 25χρονος θα αποχωρήσει, αν ο εκπρόσωπος του ζητήσει αρκετά αυξημένες απολαβές.

Φήμες για τον Ντένμον και τους «ερυθρόλευκους»

Ιταλική ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Μάρκους Ντένμον, πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, η ομάδα του Πειραιά είναι σε φάση αναδιαμόρφωσης του ρόστερ εν όψει της νέας σεζόν αφού η τωρινή διακόπηκε πρόωρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα basketinside.com έγραψε ότι ο τέως γκαρντ του «τριφυλλιού», Μάρκους Ντένμον έχει προταθεί στη Βίρτους Μπολόνια, αλλά και στον Ολυμπιακό. Η Βίρτους Μπολόνια των Μίλος Τεόντοσιτς και Σάσα Τζόρτζεβιτς, έχει ανακάμψει αγωνιστικά τα τελευταία χρόνια και δεν έχει κρύψει πως μεγάλος στόχος της είναι να επιστρέψει στην EuroLeague.

Η ιταλική ομάδα είχε φέτος να κατακτήσει το EuroCup για να λάβει μέρος στην κορυφαία διοργάνωση. Από τη στιγμή, όμως, που οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις σταμάτησαν, τα σχέδια της ναυάγησαν. Ωστόσο κινείται δραστήρια για την ενίσχυσή της ενόψει της νέας σεζόν. Προτεραιότητα της είναι ένα γκαρντ και όπως γράφει η basketinside.com «ο Μάρκους Ντένμον προτάθηκε από τον ατζέντη στη Βίρτους καθώς και στον Ολυμπιακό».

Ο πρώην παίκτης της Μπρίντιζι και του Παναθηναϊκού παίζει από το 2018 στους Zhejiang Golden Bulls στην Κίνα, αλλά η πρόθεση του είναι να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Υπάρχει και άλλο ένα ενδιαφέρον στοιχείο, το οποίο αναφέρει το «Φως». Ατζέντης του Ντένμον είναι ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο οποίος εκπροσωπεί και τον Βασίλη Σπανούλη. Με ό, τι μπορεί να σημαίνει αυτό… Τη σεζόν 2017-18 ο Μάρκους Ντένμον στην Ευρωλίγκα αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό σε 28 παιχνίδια, έχοντας μέσο όρο 5.6 πόντους, 0.8 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments