Lifestyle

Η Χριστίνα Πάζιου με μικροσκοπικό μπικίνι μέσα στη βροχή

Η Χριστίνα Πάζιου με μικροσκοπικό μπικίνι μέσα στη βροχή
Η εκρηκτική γυμνάστρια αψήφισε τον βροχερό καιρό και έκανε βούτηξε στην πισίνα κολάζοντας τους πάντες.

Η Χριστίνα Πάζιου λατρεύει να προκαλεί τον ανδρικό πληθυσμό και η αλήθεια είναι πως μέσα από το Instagram της το πετυχαίνει με μεγάλη ευκολία. Η εκρηκτική γυμνάστρια με το απίστευτο κορμί συνηθίζει να ανεβάζει τη θερμοκρασία με τις εμφανίσεις της. Δεν κοιτάει αν είναι καλοκαίρι ή χειμώνας. Η Χριστίνα έχει δημιουργήσει έναν λογαριασμό – κόλαση, τον οποίο ακολουθούν χιλιάδες – άνδρες – θαυμαστές της. Πολλοί από αυτούς την βγάζουν το καπέλο για τη δουλειά της. Άπαντες υποκλίνονται στο ταλέντο της.

Τα τελευταία χρόνια η όμορφη γυμνάστρια έχει μπει στη ζωή μας και έχει ζωντανέψει τον τρόπο που κάνουμε γυμναστική. Η ίδια φροντίζει να δείχνει στο κοινό της τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς ανεβάζοντας φωτογραφίες φορώντας τα απολύτως απαραίτητα προσφέροντας θέαμα υψηλού επιπέδου. Το δυνατό της σημείο είναι αναμφίβολα τα οπίσθιά της, τα οποία ειδικά τώρα που έρχεται καλοκαίρι είναι βέβαιο πως θα δούμε αρκετές φορές να κάνουν την εμφάνισή τους στο προσωπικό της Instagram.

Πρόσφατα έδειξε να αψηφά τη βροχή και να κολυμπά στην πισίνα. Η Χριστίνα φόρεσε το μικροσκοπικό της μαγιό πήρε την ομπρέλα της ανά χείρας και βούτηξε στην πισίνα. Ο φακός της κάμερας μάλιστα έδωσε έμφαση στην πίσω όψη της. Και όπως καταλαβαίνετε το Instagram… έπεσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

[̲̅r̲̅][̲̅a̲̅][̲̅i̲̅][̲̅n̲̅] [̲̅m̲̅][̲̅e̲̅] ☔

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Paziou (@christinapaziou) στις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments