Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [29/05/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [29/05/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [29/05/20].

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Παρασκευή [29/05/20]. Αστρολόγος Σήμερα είναι Παρασκευή, ημέρα που την κυβερνά η Αφροδίτη. Η θεά της αρμονίας συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της, επί του παρόντος στους Διδύμους. Από αυτό το ζώδιο θα βγει στις 7 Αυγούστου. Από αυτή τη θέση της, βοηθά να κοιτάξετε βαθύτερα όσα έχουν πραγματικά σημασία για εσάς. Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομη μέχρι τις 25 Ιουνίου – και καθ’ οδόν θα σας αποκαλύπτει νέες λύσεις.

Η Σελήνη περνά το πρωί στην Παρθένο. Η ενέργειά της τώρα θα είναι επιδιορθωτική, τόσο για πρακτικά θέματα όσο και για τις υγιείς συνήθειές σας. Σήμερα αναδύεται το Τέταρτο Σελήνης στην Παρθένο, που αποτελεί μεταίχμιο: Οργανωθείτε και κάντε τις απαραίτητες ρυθμίσεις που θα διασφαλίσουν την ευημερία σας.

Την Παρασκευή θα αναζητήσετε την αιτία για τις αναπάντεχες αγχωτικές καταστάσεις που έχουν προκύψει στη ζωή σας τον τελευταίο καιρό. Για τις περισσότερες από αυτές δεν ευθύνεστε εσείς, αλλά αυτό δεν τις εμποδίζει να έχουν αντίκτυπο στη ζωή σας. Η σχέση σας με άτομα στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη θα είναι ιδιαίτερα περίπλοκη.

Τυχόν συγκρούσεις θα δοκιμάσουν την υπομονή σας. Ελπίζουμε να φερθείτε με τακτ και διπλωματικότητα, ώστε να τις καταστείλετε εν τη γενέσει τους και να μην προχωρήσετε επιθετικά για να δείξετε τη δύναμή σας. Φερθείτε σοφά και δείξτε ανωτερότητα. Σήμερα καλό θα ήταν να αποφύγετε το άγχος καθώς θα επηρεάσει την υγεία σας. Η μέτρα προμηνύει ένα όνειρο που σχετίζεται με μια γυναίκα που έχει αποβιώσει. Κάποια από τα πιο σημαντικά νέα που θα λάβετε, θα σχετίζονται με την εργασία σας ή ένα μέλος της οικογένειάς σας.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Η Παρασκευή θα είναι ευνοϊκή μέρα για δεσμεύσεις που σχετίζονται με ένα έγγραφο ή μια συμφωνία. Μπορεί να εκπλαγείτε από τα νέα που θα λάβετε. Η μέρα φέρνει μια νέα πρόταση, μια αλλαγή σχεδίων και τα λοιπά.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα επιβαρυνθείτε συναισθηματικά, από γεγονότα που σχετίζονται με την ερωτική ή την οικογενειακή σας ζωή. Η σημερινή θα είναι ευνοϊκή μέρα για εργασίες που σχετίζονται με ταξίδια, επικοινωνίες, τουρισμό και άλλα. Μπορείτε να περιμένετε ότι όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο φιλόδοξοι και καλά προετοιμασμένοι είστε.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Παρασκευή προσέξτε τα ψέματα και τις ενέργειες εξαπάτησης. Εάν επιδιώκετε συγκεκριμένα αποτελέσματα και επιτυχίες, ενεργείστε με ορθότητα και διαφάνεια. Η αργή εξέλιξη ορισμένων υποθέσεών σας δεν θα πρέπει να σας ενοχλεί. Η μέρα υποδεικνύει και πολλά ευχάριστα γεγονότα, αρκεί να δείξετε υπομονή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Σήμερα θα προκύψει μια δυσάρεστη κατάσταση στο χώρο εργασίας σας. Ενδέχεται να λάβετε άσχημα νέα που σχετίζονται με κάποιον συνεργάτη ή συνάδερφο. Εάν ταξιδεύετε, να είστε προσεκτικοί με έγγραφα και χρήματα. Να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας με ξένους ή με άτομα που σας επιβάλλουν την παρουσία τους. Πολλοί θα συμμετάσχετε σε μια συγκέντρωση λόγω κάποιας ειδικής περίστασης, που θα χρειαστεί δώρο ή λουλούδια.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments