Ελλάδα

Άγρια δολοφονία Βούλα: Νεκρός ένας άνδρας από μαφιόζικη εκτέλεση

Άγρια δολοφονία Βούλα: Νεκρός ένας άνδρας από μαφιόζικη εκτέλεση
Άγρια δολοφονία Βέλγου επιχειρηματία στη Βούλα το βράδυ της Παρασκευής. Με δύο σφαίρες στο κεφάλι άγνωστοι δράστες εκτέλεσαν, λίγο πριν από τις 21:30, τον άνδρα, έξω από το σπίτι του.

Άγρια δολοφονία Βούλα: Συναγερμός σήμανε στη Βούλα λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής αφού πυροβολισμούς από αγνώστους δέχθηκε ένας άντρας, ενώ ετοιμαζόταν να μπει στην είσοδο της πολυκατοικίας, στην οδό Δωδεκανήσου 14, όπου βρίσκεται το διαμέρισμά του. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, πρόκειται για μαφιόζικη εκτέλεση που έχει σοκάρει τη γειτονιά των Νοτίων προαστίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι βελγικής καταγωγής και επιχειρηματίας στον τομέα του εμπορίου. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, το θύμα είναι περίπου 70 ετών. Ο δράστης (ή οι δράστες) πλησίασε το θύμα και άνοιξε εν ψυχρώ πυρ από απόσταση αναπνοής. Δύο σφαίρες πέτυχαν το θύμα στο κεφάλι με αποτέλεσμα όταν τελικά μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας οι γιατροί απλά να διαπιστώσουν τον θάνατό του.

Πως τον πλησίασαν

Οι άγνωστοι, που πιθανότατα είχαν παρακολουθήσει τον στόχο τους, μόλις είδαν τον 70χρονο να σταθμεύει το όχημά του στην πιλοτή της πολυκατοικίας και να αποβιβάζεται από το αυτοκίνητο, τον πλησίασαν και με δύο σφαίρες στο κεφάλι του πήραν τη ζωή. Στη συνέχεια οι εκτελεστές εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά. Περίοικοι που άκουσαν τους πυροβολισμούς ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας που απέκλεισαν την περιοχή, ενώ στο σημείο της δολοφονίας μετέβη και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες των 9 χιλιοστών.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments