Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [30/05/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για το Σάββατο [30/05/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την για το Σάββατο [30/05/20].

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, για το Σάββατο [30/05/20].Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Ο πλανήτης της πειθαρχίας βρίσκεται ανάδρομος στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι την 1η Ιουλίου… Στο μεταξύ σας προετοιμάζει για το επόμενο βήμα που θα «κάνετε» στη ζωή σας. Ο Κρόνος θα περάσει ξανά στον Αιγόκερω με την όπισθεν, για να κάνει τις τελευταίες ρυθμίσεις στο οικοδόμημά του. Και στις 17 Δεκεμβρίου θα μπει στον Υδροχόο, για να προχωρήσει με καινούργια ενέργεια!

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο, απ’ όπου βάζει μια τάξη στη σύγχυση που επικρατεί. Θα βρεθεί σε αντίθεση με τον Άρη και στη συνέχεια με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Ανακαλύπτετε συνεχώς περισσότερους τρόπους για να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές και να προσαρμόζεστε σε αυτές. Το Σάββατο είναι μια ευχάριστη μέρα, γεμάτη από διάφορα γεγονότα. Αξιοποιήστε τη για να μάθετε καινούργια πράγματα και να αναπτύξετε νέες δεξιότητες. Θα ενημερωθείτε για προβλήματα στην υγεία ενός ατόμου που γνωρίζετε ή στη ζωή κάποιου συγγενή ή φίλου. Η μέρα είναι ευνοϊκή για εργασία στο σπίτι, για διαδικτυακές επιχειρήσεις, για ψυχαγωγία με την οικογένεια ή τα παιδιά.

Οι γυναίκες άνω των 35 ετών θα θυμούνται τη σημερινή μέρα, λόγω κάποιου ξεχωριστού γεγονότος ή εμπειρίας. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις οικονομικές σας υποθέσεις και προσέξτε τυχόν ριψοκίνδυνες ενέργειες ή έξοδα. Στην ερωτική σας ζωή, θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε ευχάριστες στιγμές με τον/τη σύντροφό σας. Δεν αποκλείονται τα φλερτ ή οι απιστίες, το τίμημα των οποίων θα είναι βαρύ.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα αισθανθείτε ανησυχία από νέα που θα μοιραστεί κάποιος μαζί σας. Είναι μια δυναμική μέρα για επικοινωνία με άτομα από κοντά και μακριά. Είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες αδιαθεσίες. Ενδεχομένως να νιώσετε περισσότερο άγχος στην καθημερινή σας ζωή.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου ή του Αιγόκερω:

Το Σάββατο θα θυμώσετε, λόγω της παρέμβασης φίλων ή συγγενών στα σχέδιά σας. Η μέρα θα είναι απογοητευτική από οικονομικής απόψεως. Είναι πιθανό να έχετε μη ρεαλιστικές προσδοκίες σχετικά με τα χρήματα. Εάν ταξιδεύετε, θα πάτε σε άγνωστα μέρη ή θα συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Το Σάββατο θα θελήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με άτομα που ξέρετε ότι σας μεταδίδουν θετική διάθεση και αισιοδοξία. Η συζήτηση με έναν συγγενή θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη. Η μέρα είναι ευνοϊκή για συναντήσεις και συγκεντρώσεις με φίλους. Θα βιώσετε ερωτικές εμπειρίες που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο είναι ευνοϊκή μέρα για οικιακές εργασίες. Εργαστείτε στον κήπο ή το εξοχικό σας και προγραμματίστε τις οικονομικές σας υποθέσεις. Ίσως αισθανθείτε λύπη ή απογοήτευση από κάποια νέα ή ένα γεγονός που σχετίζεται με ένα άτομο στον φιλικό σας κύκλο. Ενδεχομένως κάποιος να προσπαθήσει να σας χειραγωγήσει ή να σας τρομάξει κάτι. Να είστε προσεκτικοί και μην βιαστείτε να αντιδράσετε σε κακές ειδήσεις. Η σημερινή είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια και επαφές με άτομα από διάφορα μέρη του κόσμου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments