Ελλάδα

Έφυγε από το Open TV o Βασίλης Ζέρβας

Έφυγε από το Open TV o Βασίλης Ζέρβας
Βασίλης Ζέρβας: Την αποχώρησή του από το Open TV ανακοίνωσε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Βασίλης Ζέρβας: Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Βασίλης Ζέρβας ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το Open TV. O δημοσιογράφος σε αυτή ευχαριστεί όσους τον στήριξαν το διάστημα που εργαζόταν για το κανάλι και το δελτίο ειδήσεων. Μάλιστα, όπως αναφέρει, ήταν εκεί από την πρώτη μέρα, πριν καν έρθουν γραφεία και καρέκλες. Ωστόσο, τώρα ήρθα η στιγμή του αποχωρισμού.

Αναλυτικά, η ανάρτηση του δημοσιογράφου Βασίλη Ζέρβα:

«Ήμουν εκεί από την πρώτη μέρα. Πριν καν έρθουν γραφεία και καρέκλες. Έζησα για ακόμα μια φορά την γέννηση ενός νέου καναλιού. Με το άγχος για τα πρώτα βήματα. Την αγωνία για το πρώτο δελτίο. Τη χαρά. Την απογοήτευση. Γέμισα συναισθήματα μοναδικά. Χωρίς τους ανθρώπους που είχα δίπλα μου τίποτα απ’ όλα αυτά δεν θα υπήρχαν. Αυτούς που με πίστεψαν μέχρι την τελευταία μέρα, αυτούς που με στήριξαν, αυτούς που ήταν στο πλάι μου κάθε στιγμή. Την ιστορία την γράφουν οι παρέες… ευχαριστώ για όλα».

Υπενθυμίζεται, πως πρόσφατα ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον τηλεοπτικό σταθμό και ο Νίκος Κάλης, με το Open να την κάνει δεκτή. «Το OPEN ανακοινώνει την αποδοχή της παραίτησης του κ. Νίκου Κάλη από τη θέση του διευθυντή προγράμματος. Η διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments