Ελλάδα

Κέρκυρα Δράκος Κάβου: Αρνείται να χειρουργηθεί και προτιμά να πεθάνει

Κέρκυρα Δράκος Κάβου: Αρνείται να χειρουργηθεί και προτιμά να πεθάνει
Κέρκυρα Δράκος Κάβου: Αρνείται να τον χειρουργήσουν οι γιατροί υποστηρίζοντας ότι προτιμά να πεθάνει.

Κέρκυρα Δράκος Κάβου: Αν και το χειρουργείο ήταν προγραμματισμένο να γίνει γιατί τα τραύματα του είναι σοβαρά και δεν χωρά αναβολή της επέμβασης, ο 47χρονος βιαστής αρνείται να χειρουργηθεί και προτιμά να πεθάνει.

Είναι εκείνος που δεν δίνει τη συγκατάθεσή του να γίνει αυτό που πρέπει, μετά τη γιγαντιαία επιχείρηση που στήθηκε πριν από 8 ημέρες γα τον εντοπισμό και τη σύλληψή. Μάλιστα, η αστυνομία καταζητούσε τον «δράκο του Κάβου» μετά τις καταγγελίες για την απαγωγή και τον βιασμό μιας 34χρονης.

Κατά την επιχείρηση στην προσπάθεια του να διαφύγει από τους αστυνομικούς έκανε το salto mortale πέφτοντας σε χαράδρα 200 μέτρων, όπου τραυματίστηκε σοβαρά στη μέση και στο ισχίο. Σύμφωνα με πληροφορίες από το corfutvnews, ο Δημήτρης Ασπιώτης νοσηλεύεται κρατούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας, μα αρνείται να τον χειρουργήσουν οι γιατροί λέγοντας ότι προτιμάει να πεθάνει.

Αν δεν χειρουργηθεί, δεν θα περπατήσει

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες, το χειρουργείο ήταν προγραμματισμένο να γίνει γιατί τα τραύματα του είναι σοβαρά και δεν χωρά αναβολή της επέμβασης, αλλά ο 47χρονος βιαστής δεν δίνει την συγκατάθεση του. Οι γιατροί μετά από αυτή την εξέλιξη σηκώνουν τα χέρια ψηλά, αφού δεν μπορούν να τον υποχρεώσουν να υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση.

Ιατρικές πηγές που γνωρίζουν καλά την κατάσταση, ισχυρίζονται ότι αν ο 47χρονος βιαστής δεν χειρουργηθεί, δεν πρόκειται να περπατήσει και πάλι. Πάντως, μετά από αυτή την εξέλιξη έχει αποφασισθεί την ερχόμενη Τετάρτη να μεταχθεί στο Νοσοκομείο του Κορυδαλλού για να συνεχιστεί η νοσηλεία του.

Πώς κατάφερε να αποφυλακιστεί;

Ο Δράκος του Κάβου, είχε καταδικαστεί το 2012 σε κάθειρξη 53 ετών για έξι βιασμούς αλλά κατάφερε να αποφυλακιστεί κάνοντας χρήση των διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου.

Η κλινική ψυχολόγος, Άννα Κανδαράκη, είχε εξηγήσει, μιλώντας στον ΣΚΑΙ, πως οι καταδικασμένοι για σεξουαλικά εγκλήματα θα πρέπει να υποβάλλονται σε υποχρεωτική ψυχοθεραπεία που υπάρχει μια χρόνια ψυχική διαταραχή. «Το μεγάλο ερώτημα. Αυτός ο άνθρωπος που βγήκε (από τη φυλακή) τι έχει αλλάξει; Δεν έχει αλλάξει τίποτα», σχολίασε η κλινική ψυχολόγος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments