Ελλάδα

Τροχαίο Χανιά: Δυστύχημα με νεκρό και τραυματία

Τροχαίο Χανιά: Δυστύχημα με νεκρό και τραυματία
Τροχαίο Χανιά: Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της από τροχαίο στη λεωφόρο Μουρνιών στην Κρήτη. Ακόμη δύο άτομα τραυματίστηκαν.

Τροχαίο Χανιά: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη λεωφόρο Μουρνιών στα Χανιά, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους. Μία γυναίκα τραυματίας έχασε τη μάχη με τη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, από την πρώτη στιγμή η άτυχη γυναίκα έφερε σοβαρότατα τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων σε κρίσιμη κατάσταση.

Παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματά της. Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το Σάββατο, λίγο πριν τις 9:30 το βράδυ στη λεωφόρο Μουρνιών, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά μεταξύ τους. Μάλιστα, στο ένα όχημα είχε εγκλωβιστεί στα συντρίμμια ένα άτομο και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής. Στο σημείο έσπευσαν και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τρεις τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο της πόλης.

Μόλις πριν δύο ημέρες και συγκεκριμένα στις 29 Μαΐου ακόμη ένα τροχαίο στα Χανιά στοίχησε τη ζωή σε έναν συμπολίτη μας. Το τροχαίο δυστύχημα, στην εθνική οδό Χανίων – Κισάμου κοντά στον κόμβο Ταυρωνίτη, συνέβη όταν ένα αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο πλαϊνό κράσπεδο. Από την πρόσκρουση ο οδηγός – περίπου 55 ετών – εκτινάχτηκε έξω από αυτό και έπεσε στο οδόστρωμα. Όμως εκείνη την στιγμή από το ίδιο ρεύμα κυκλοφορίες κινείτο ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο έπεσε πάνω στον πεσμένο στο οδόστρωμα άντρα τον οποίο και καταπλάκωσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments