Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [31/05/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [31/05/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [31/05/2020]. 

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Κυριακή [31/05/2020].

Κριός

Προσπάθησε να μην βλέπεις σαν αδυναμία, το γεγονός πως επιτρέπεις στο ταίρι σου να λειτουργεί με τον τρόπο του στη σχέση σας. Αν μη τι άλλο, είναι ένα σίγουρο σημάδι δύναμης, επειδή παίζεις το ρόλο σου για τη διατήρηση της ειρήνης και της αρμονίας! Και αυτό έχει σημασία τώρα. Ακόμα και αν μπορείς να αντιδράσεις, θα δημιουργηθεί μια γλυκιά και συγκινητική κατάσταση στο δεσμό σου, χάρη στην ευελιξία σου.

Ταύρος

Το να νιώθεις έντονα συναισθήματα για το ταίρι σου, δεν είναι χάσιμο χρόνου και δεν κινδυνεύεις να δεις κάτι ιδεαλιστικά στη σχέση σου. Αν επιθυμείς μια νοερή βόλτα στα περασμένα, τότε κάνε τη. Υπάρχουν πολλές καυτές αναμνήσεις με τις οποίες μπορείς να συνδεθείς, αν θέλεις να τις εντοπίσεις ή να τις αναβιώσεις.

Δίδυμος

Η επιθυμία να αλλάξεις ή να επιταχύνεις μια διαδικασία στην ερωτική σου ζωή, θα ενταθεί. Θα έχεις επίσης μια επαναστατική τάση, αν αυτό σημαίνει πως μπορείς να αλλάξεις ό,τι έχει γίνει βαρετό στη σχέση σου. Ίσως είναι μια στιγμή που συνειδητοποιείς πως η καρδιά σου θέλει αυτό που θέλει και η ιδέα ν’ αφήσεις τα πράγματα όπως έχουν, δεν σε ενδιαφέρει καθόλου.

Καρκίνος

Θα καταφέρεις να διαλέξεις το ιδανικό άτομο που θα σε ανεβάσει ψυχολογικά και θα φέρει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε είναι λογικό αυτό το άτομο να είναι ο εραστής σου… και ίσως τον εμπλέξεις, με κάτι που σε κάνει να γελάς. Αν είσαι ελεύθερη, τότε θα σου φανεί πολύ δύσκολο, να μη βρεις κάποιον απίστευτα δελεαστικό ή σέξι.

Λέων

Η ιδέα να δείχνεις αυτοσυγκράτηση ή να διατηρείς ρομαντικά όρια, είναι απίθανο να σε ενδιαφέρει. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να αποδεχτείς, πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι με τον τρόπο σου…. ή γιατί υπάρχει περιορισμός ή κάποιο όριο που είναι για καλό λόγο. Αντί να απογοητευτείς, ψάξε μήπως κάτι διασκεδαστικό ή ευχάριστο μπορεί να προέλθει από αυτό που αρχικά θεωρούσες μη εμπνευσμένο.

Παρθένος

Έχεις την ευκαιρία να ορίσεις τη δική σου ατζέντα στα ερωτικά σου. Κοιτάζοντας βαθιά μέσα σου για να επιβεβαιώσεις τι θέλει και χρειάζεται η καρδιά σου, μπορεί να γίνει προτεραιότητα. Είναι επίσης πιθανό να μην έχεις στο μυαλό σου απαραίτητα, θέματα που αφορούν τον έρωτα και το ρομαντισμό. Όμως, υπάρχουν σωστοί και λανθασμένοι τρόποι για να καλύψεις τις ανάγκες σου, και να χαρείς μια σωματική ικανοποίηση.

Ζυγός

Το κεφάλι και η καρδιά σου, μπορεί να μην σε εξαπατήσουν, αν αισθάνεσαι πως ο εραστής σου έχει πολλά στο μυαλό του αυτό το διάστημα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε ίσως υπάρχει μια απροσδιόριστη σύνδεση με κάποιον, που δεν μπορεί να προχωρήσει περισσότερο. Αν είσαι σε σχέση, τότε μπορείς να διαβάζεις το ταίρι σου σαν ανοιχτό βιβλίο και όσα σου αποκαλύψει, δε θα σε εκπλήξουν καθόλου.

Σκορπιός

Ακόμα κι αν το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σκέφτεσαι τα παθιασμένα σχέδιά σου χωρίς να τα θέτεις σε εφαρμογή, μπορείς να βρεις τρόπο να σου φανεί κι αυτό ακόμα, χρήσιμο. Ξέρεις τι θέλεις να ζήσεις στα ερωτικά σου, αλλά για πολλούς λόγους μπορεί να δυσκολεύεσαι να βρεις τρόπο να φτάσεις από το ένα σημείο στο άλλο. Αν είσαι σε σχέση, αυτός που αγαπάς θα εκτιμήσει το γεγονός πως θέλεις να κάνετε πράγματα μαζί.

Τοξότης

Έχεις ήδη συνειδητοποιήσει, πως κάτι αλλάζει ανάμεσά σας. Μπορεί να βιώσεις κάτι συναρπαστικό, αν τολμήσεις διαφορετικά πράγματα με τον εραστή σου. Γίνε πιο τολμηρή, σε όλα τα ερωτικά μέτωπα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μπορεί να δυσκολευτείς να βρεις τρόπο για να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι, σε ένα άτομο που σε συναρπάζει. Προς το παρόν, ένας επιβαλλόμενος περιορισμός, μάλλον πρέπει να τηρηθεί!

Αιγόκερως

Χάρη στην αυθεντικότητά σου, έχει δημιουργηθεί μια άνετη σχέση, και το ταίρι σου νιώθει έντονα συνδεδεμένο μαζί σου. Πιθανότατα δεν είσαι από τα άτομα που φανερώνεις τα χαρίσματά σου ανά πάσα στιγμή, αλλά θα είσαι αισθητά πιο επιρρεπής στο γεγονός πως το ταίρι σου σε δέχεται όπως ακριβώς είσαι! Και αυτό για εσένα, σημαίνει πολλά!

Υδροχόος

Ο δρόμος για την καρδιά σου, θα είναι στις σκέψεις σου αυτό το διάστημα. Ο εραστής σου μάλλον ξέρει με ακρίβεια ποια πνευματικά κουμπιά να πατήσει για να εξάψει το ενδιαφέρον ή τη φαντασία σου. Αλλά να γνωρίζεις πότε αυτό σε ενθαρρύνει να μιλάς και πότε να ακούς. Και μάλλον η συζήτηση είναι το τελευταίο που έχει στο μυαλό του το ταίρι σου, τώρα.

Ιχθύες

Η ικανότητά σου να αντιλαμβάνεσαι αυτό που χρειάζεται ο αγαπημένος σου, είναι πολύ ισχυρή. Αλλά ακόμη και αν έχεις ένα εντυπωσιακό ιστορικό στο να μπορείς να το κάνεις αυτό, δεν θα ήταν κακό να τον ρωτάς που και που. Προσπάθησε να τον ρωτάς τι θέλει ή τι χρειάζεται, γιατί αυτό σε κάνει να φαίνεσαι ιδιαίτερα στοργική στα μάτια του. Μπορείς να προβλέψεις την απάντηση με ακρίβεια αλλά αξίζει να του δείξεις πως σε ενδιαφέρει να την ακούσεις από το στόμα του.

Πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments