Αθλητισμός

Γιώργος Δώνης play offs: Ανατροπή – Μένει στον «πράσινο» πάγκο

Γιώργος Δώνης play offs: Ανατροπή – Μένει στον «πράσινο» πάγκο
Γιώργος Δώνης play offs: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Δώνης θα μείνει στον «πράσινο» πάγκο για τα παιχνίδια των play offs.

Γιώργος Δώνης play offs: Με βάση τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ο Γιώργος Δώνης θα μείνει στον «πράσινο» πάγκο για τα παιχνίδια των play offs. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος φαίνεται να άλλαξε γνώμη και άφησε στο πλάι τις σκέψεις για πρόωρη αντικατάσταση του Έλληνα τεχνικού.

Όπως όλα δείχνουν ο Παναθηναϊκός θα πάει με τον 50χρονο προπονητή στα play offs, ενώ παράλληλα ο τεχνικός του διευθυντής, Τσάβι Ρόκα θα προσπαθεί να συμφωνήσει με τον επόμενο τεχνικό της ομάδας, ο οποίος θα αναλάβει το «τιμόνι» μετά το τέλος της σεζόν. Την Κυριακή στελέχη της ΠΑΕ επικοινώνησαν και με τον 50χρονο προπονητή και με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας έτσι ώστε να αποφευχθεί το σενάριο αλλαγής προπονητή (με μόνιμο ή με υπηρεσιακό) πριν από τα play offs και τελικά φαίνεται ότι υπάρχει ανατροπή. Πλέον, ο στόχος είναι ότι το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές να είναι «φιλικό», χωρίς παραπάνω προβλήματα για την ομάδα.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Γιώργος Δώνης θα ολοκληρώσει και το δεύτερο έτος του συμβολαίου του, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με το θέμα της αποζημίωσής του. Αν, δηλαδή, θα υπάρξει λύση στην οποία θα συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές. Βέβαια, επειδή ενάμισης μήνας -ο χρόνος που απομένει για τη λήξη της σεζόν- είναι πολύς καιρός, κανείς δεν αποκλείει να υπάρχουν και νέα δεδομένα στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ποιος θα διαδεχθεί τον Γιώργο Δώνη

O Τσάβι Ρόκα καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του Έλληνα τεχνικού. Ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούγονται είναι αυτό του Ντάνι Πογιάτος. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο 46χρονος Ισπανός, ο οποίος την τελευταία διετία εργάζεται στην Ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα στην U19 του ισπανικού συλλόγου (Juvenil A) βρίσκεται στη λίστα των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του «τριφυλλιού». Ο Πογιάτος βρέθηκε πριν από δύο χρόνια κοντά στην Ομόνοια, αλλά τελικά επέλεξε να πει «ναι» στην πρόταση των Μαδριλένων, όπου είχε βρεθεί και στο παρελθόν, αλλά στην U18 (Juvenil Β).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments