Αθλητισμός

Λορέντζο Μπράουν Μακάμπι: Στα ραντάρ του Σφαιρόπουλου ο Αμερικανός γκαρντ

Λορέντζο Μπράουν Μακάμπι: Στα ραντάρ του Σφαιρόπουλου ο Αμερικανός γκαρντ
Λορέντζο Μπράουν Μακάμπι: Η αποχώρηση του Νέιτ Ουόλτερς αναγκάζει τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και το επιτελείο του να βγουν στις αγορές αναζητώντας άμεσα τον ιδανικό αντικαταστάτη του.

Λορέντζο Μπράουν Μακάμπι: Η σπουδαία χρονιά της Μακάμπι Τελ Αβίβ υπό την καθοδήγηση του Έλληνα προπονητή, Γιάννη Σφαιρόπουλου ανακόπηκε λόγω της παύσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των περιοριστικών μέτρων που έλαβε το Ισραήλ αλλά και η Ευρωλίγκα μετ’ έπειτα για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας.

Η επιστροφή στις προπονήσεις φέρνει την Μακάμπι Τελ Αβίβ μπροστά από ένα μεγάλο ερωτηματικό. Η αποχώρηση του Αμερικανού γκαρντ, Νέιτ Ουόλτερς δημιουργεί κενό στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να προβεί σε άμεση προσθήκη παίκτη στο ρόστερ του με τα ρεπορτάζ μάλιστα να φέρνουν πρώτο στη σχετική λίστα τον ταλαντούχο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, Λορέντζο Μπράουν.

Ο Μπράουν κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει αισθητή τη παρουσία του στον Ερυθρό Αστέρα έχοντας στη Euroleague 12.3 πόντους, 4.6 ασίστ και 3.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο ανά αγώνα, αριθμοί που τον αναδεικνύουν αυτομάτως σε σημαντικό παράγοντα της ομάδας του. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εξετάζοντας τα χαρακτηριστικά του παίκτη θεωρεί πως είναι ο ιδανικός για να αντικαταστήσει τον Νέιτ Ουόλτερς και να συμπληρώσει το άκρως επιτυχημένο «παζλ» που έχει δημιουργήσει στο Τελ Αβίβ.

Ο Λορέντζο Μπράουν όμως δεν είναι και ο μοναδικός που «εξετάζουν» στη Μακάμπι, αφού στη λίστα του Σφαιρόπουλου φαίνεται πώς υπάρχουν και οι Κέβιν Πάνγκος (αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα) και Τόμας Ουόλκαπ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments