Αθλητισμός

Μίροσλαβ Στοχ ΠΑΟΚ: Δεν θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη ο Σλοβάκος

Μίροσλαβ Στοχ ΠΑΟΚ: Δεν θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη ο Σλοβάκος
Μίροσλαβ Στοχ ΠΑΟΚ: Αρνείται να πει «αντίο» στον "Δικέφαλο του Βορρά» ο Μίροσλαβ Στοχ.

Μίροσλαβ Στοχ ΠΑΟΚ: Τον σχεδιασμό του ρόστερ της νέας σεζόν έχουν ξεκινήσει ήδη στον ΠΑΟΚ δίνοντας προτεραιότητα στο να διευθετήσουν τα συμβόλαια των παικτών που δεν υπολογίζουν. Ανάμεσα λοιπόν στους παίκτες που οι ιθύνοντες του συλλόγου θέλουν να πουν “αντίο” είναι και ο Μίροσλαβ Στοχ. Ο Σλοβάκος άσος το περασμένο καλοκαίρι πήγε για δεύτερη φορά στην Τούμπα έχοντας στο μυαλό του να δώσει πολλά στοιχεία από την εμπειρία του. Ωστόσο τα πράγματα δεν έγιναν ακριβώς έτσι.

Ο 30χρονος μέσος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των διοικούντων, των φιλάθλων αλλά ούτε και του προπονητή.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις υψηλές απολαβές του (περίπου στο 1 εκατομμύριο ευρώ) αναγκάζουν τον τεχνικό διευθυντή του κλαμπ, Όλαφ Ρέμπε, να του ανακοινώσει πως πλέον δεν υπολογίζεται από την ομάδα. Στην είδηση αυτή ο παίκτης αντιδρά και σύμφωνα με το Sportime τσινάει στην λύση του συμβολαίου του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν η υπόθεση δεν λυθεί από τον Ρέμπε, τότε θα αναλάβει δράση ο Γιώργος Σαββίδης. 

Υπενθυμίζεται, πως το συμβόλαιο του είναι τριετούς διάρκειας, δηλαδή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022. Ο Στοχ μπορεί να «πατήσει» σε αυτό και να μην υποχωρήσει. Κάτι τέτοιο όμως θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο καθώς η απόφαση είναι ειλημμένη εκ της διευθύνσεως. Όσον αφορά τα φετινά στατιστικά του στοιχεία σε σύγκριση με αυτά που είχε ως παίκτης της Σλάβια Πράγας είναι σαφέστατα κατώτερα των προσδοκιών. Ο Στοχ από την αρχή της σεζόν έπαιξε σε έξι μόλις παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα στο πρωτάθλημα έπαιξε σε τρεις αγώνες, όπου είχε 184 λεπτά συμμετοχής, μία ασίστ και πέντε τελικές προσπάθειες χωρίς να μπορέσει να βρει στόχο.

Την ίδια ώρα φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον Ματίας Γιόχανσον του Παναθηναϊκού. Ο παίκτης θα αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ λόγω του οικονομικού καθώς ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να δώσει ξανά τέτοιο συμβόλαιο σε εκείνον και ο Γιόχανσον δεν δέχεται να πέσουν οι απολαβές του. Το συμβόλαιο, μαζί με τα μπόνους φέτος έφτανε τις 400.000 ευρώ, ποσό απαγορευτικό για τον δεξιό μπακ της επόμενης σεζόν του “τριφυλλιού”. Στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με το Sportime αρέσει ο Γιόχανσον και το γεγονός ότι θα μείνει ελεύθερος δεν περνάει απαρατήρητο στην Τούμπα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments