Lifestyle

Νίκος Κοκλώνης: Η συγκεκριμένη επιτροπή του J2US δεν θα άκουγε ποτέ τη γνώμη μου

Νίκος Κοκλώνης: Η συγκεκριμένη επιτροπή του J2US δεν θα άκουγε ποτέ τη γνώμη μου
Νίκος Κοκλώνης: Ο παρουσιαστής του Just the 2 of Us απάντησε στις φήμες που θέλουν παίκτες να συμφωνούν την αποχώρησή τους από το μουσικό σόου μετά από συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων.

Νίκος Κοκλώνης: Συνέντευξη στο «7 Μέρες TV» παραχώρησε ο παρουσιαστής του Just the 2 of Us απαντώντας μεταξύ άλλων και στις κατηγορίες που θέλουν ορισμένους από τους παίκτες που διαγωνίζονται να κανονίζουν με την παραγωγή για τον αριθμό των επεισοδίων που θα εμφανιστούν, κάτι που πρακτικά αν συμβαίνει ακυρώνει τη διαδικασία.

Πρόσφατα σε συνέντευξη της η Χριστίνα Παππά είχε αποκαλύψει πως είχε συμφωνήσει με τον Νίκο Κοκλώνη και την παραγωγή του μουσικού σόου να εμφανιστεί σε τρία λάιβ και στη συνέχεια να αποχωρήσει προκειμένου να συνεχίσει τη ζωή της και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Ο Νίκος Κοκλώνης στις δηλώσεις του είναι κατηγορηματικός πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

«Να σου εξηγήσω τι γίνεται. Η Χριστίνα Παππά, για να σου πω ονομαστικά, η οποία είπε ότι είχε κάνει συμφωνία να φύγει ως το τρίτο σόου, η αλήθεια είναι ότι είχαμε πει πως αν έρθει το καλοκαίρι, φτάσουμε σε ένα επεισόδιο Χ και εκείνη πρέπει να πάει στο μαγαζί της στη Μύκονο, τότε θα έπρεπε να αποχωρήσει. Το να αποχωρήσει κάποιος οικειοθελώς είναι δικαίωμά του.

Αν όμως εγώ ήθελα, ας πούμε, να πειράξω τα αποτελέσματα, για να βγει κάποιος πρώτος, δεν θα μπορούσα, γιατί η ψηφοφορία βγαίνει στο 50% από την κριτική επιτροπή, που η συγκεκριμένη επιτροπή δεν θα άκουγε ποτέ τη γνώμη μου, και το υπόλοιπο 50% είναι οι ψήφοι των τηλεθεατών, τους οποίους δεν ελέγχω εγώ. Η ψηφοφορία γίνεται μέσα από την εφαρμογή του καναλιού. Εγώ τα αποτελέσματα τα παίρνω πριν από το επεισόδιο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments