Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [01/06/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για τη Δευτέρα [01/06/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [01/06/20].

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Δευτέρα [01/06/20].

Κριός

Ο έρωτας είναι ξέγνοιαστος τώρα χάρη στην αυξημένη δημοτικότητά σας. Παραδόξως, όλη αυτή η χαλαρότητα δίνει χώρο για να αναπτυχθεί μια καινούργια σχέση… Αν φυσικά το θέλετε και οι δύο.

Ταύρος

Όταν έχετε μια σταθερή σχέση, πρέπει να βρίσκετε τρόπους να αντιμετωπίζετε την ρουτίνα. Εάν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε κάτι τέτοιο, ίσως δεν είστε έτοιμοι να αφήσετε τα φλερτ και τα ραντεβού και να καταλήξετε σε κάτι πιο μόνιμο. Βρείτε τι θέλετε!

Δίδυμοι

Ωραία, αυτή η σχέση δεν ευοδώθηκε. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό δεν έχει καμία σχέση με εσάς. Όσο αστείο και αν ακούγεται, στην πραγματικότητα δεν γνωρίζατε σχεδόν τίποτα για αυτό το άτομο. Σταματήστε να κατηγορείτε τον εαυτό σας και ξεχάστε το.

Καρκίνος

Οι επικοινωνιακές σας δεξιότητες είναι εξαιρετικά έντονες, χάρη στη σημερινή ενέργεια των άστρων. Γιατί δεν διοχετεύετε την κοινωνικότητά σας στην ερωτική σας ζωή; Έχετε την κατάλληλη ενέργεια να ξεκινήσετε άμεσα μια νέα σχέση.

Λέων

Αρχίστε να πραγματοποιείτε τα σχέδιά σας από νωρίς το πρωί σήμερα, αφού πρώτα βεβαιωθείτε ότι όλοι κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος. Από το απόγευμα και μετά το σύμπαν φέρνει χάος στην επικοινωνία σας.

Παρθένος

Αισθάνεστε νευρικότητα όταν μιλάτε με κάποιο καινούργιο άτομο, ειδικά αν έχετε πολλές προσδοκίες από αυτή τη γνωριμία. Δείξτε λίγη επιείκεια στον εαυτό σας. Είστε απλά δύο άτομα που συζητάνε, και τίποτα περισσότερο.

Ζυγός

Το να αποδίδετε σε κάποια άτομα αρετές που δεν έχουν στην πραγματικότητα, είναι επικίνδυνο, ειδικά στον έρωτα. Ρίξτε άλλη μια ματιά σε αυτή την ερωτική προοπτική. Βγάλτε τις παρωπίδες. Τι βλέπετε;

Σκορπιός

Όλοι όσοι παίζουν τον παιχνίδι του έρωτα, έχουν μετανιώσει για κάτι. Δεν αξίζει τον κόπο να κατηγορείτε τον εαυτό σας για λάθη του παρελθόντος. Χαμογελάστε και κοιτάξτε μπροστά.

Τοξότης

Η γοητεία σας έχει απογειωθεί σήμερα. Μην φοβάστε να αφήσετε τον ερωτισμό σας να λάμψει. Έχετε περισσότερες ερωτικές επιλογές από όσες είχατε εδώ και καιρό. Εξερευνήστε τις εναλλακτικές σας.

Αιγόκερως

Η καρδιά σας μπορεί να μην συμβαδίζει με το μυαλό σας. Γιατί είστε τόσο σίγουροι ότι το μυαλό ξέρει καλύτερα τι κάνει; Ακολουθήστε το ρυθμό της καρδιά σε ό,τι αφορά τον έρωτα και θα βρείτε τον δρόμο σας.

Υδροχόος

Είναι πιθανό να προκύψουν ένα – δύο εμπόδια στο δρόμο σας προς την αναζήτηση του έρωτα. Εάν είστε αδέσμευτοι, χαλαρώστε τους ρυθμούς και μειώστε τις προσδοκίες σας. Εάν ελπίζετε να ξεκινήσετε μια σχέση, βεβαιωθείτε πρώτα ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα μεταξύ σας.

Ιχθύες

Χαίρεστε τόσο να ευχαριστείτε τους άλλους, που δεν σας περνάει καν από το μυαλό αν κάποιος/α κάνει το ίδιο για εσάς. Πάρτε τον έλεγχο της ζωής σας. Μην γίνεστε μαριονέτα στα χέρια κάποιου άλλου.

Πηγή: www.astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments