Αθλητισμός

Αϊτόρ ΑΕΚ: Τον “έκοψε” ο Ιβίτς

Αϊτόρ ΑΕΚ: Τον “έκοψε” ο Ιβίτς
Αϊτόρ ΑΕΚ: Ο ποδοσφαιριστής που αρέσει στον Παναθηναϊκό "κόπηκε" από τον Ίλια Ίβιτς.

Στην ΑΕΚ όπως και σε όλες τις ομάδες ετοιμάζονται για την επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Φυσικά οι ομάδες δεν σταμάτησαν να δουλεύουν και για την επόμενη σεζόν. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν σαν μεγάλο στόχο να κρατήσουν τον βασικό κορμό και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε λίγες και ποιοτικές κινήσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει άμεσα το ποδόσφαιρο στο οικονομικό κομμάτι και θα είναι δύσκολο για τους συλλόγους να κάνουν πολλές μεταγραφές.

Στα Σπάτα γνωρίζουν από καιρό σε ποιες θέσεις θέλουν να ενισχυθούν. Το αριστερό άκρο θα μείνει ορφανό κατά το ήμισυ από τη στιγμή που ο Νίκλας Χουλτ αναμένεται να αποχωρήσει ως ελεύθερος. Μια άλλη θέση που δουλεύει ο Ίλια Ίβιτς είναι αυτή του εξτρέμ. Τον τελευταίο καιρό έχουν γραφτεί πολλά ονόματα για αυτή τη θέση. Αυτό του Τάνκοβιτς έχει παίξει περισσότερο από όλα, αλλά ο Σουηδός εξακολουθεί να είναι αναποφάσιστος.

 Εξετάστηκε ο Αϊτορ

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας έγινε γνωστό ότι η ΑΕΚ παρακολουθεί στενά και την περίπτωση του Ματέο Γκαρσία. Ωστόσο πριν τον Αργεντινό η Ένωση εξέτασε την περίπτωση ενός άλλου ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για έναν παίκτη που τις τελευταίες μέρες παίζει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για τον Αϊτόρ Κανταλιαπέτρα.

Ο 24χρονος εξτρέμ της Τβέντε εξετάστηκε ενδελεχώς από τον τεχνικό διευθυντή της «Ένωσης», ωστόσο όπως γράφει η «SportDay» παρότι υπήρχε γενικότερα μια καλή άποψη γι αυτόν, κρίθηκε τελικά πως δεν είναι ο ποδοσφαιριστής που ταιριάζει στην ΑΕΚ. Ο Ιβιτς διέκρινε ότι ο Αϊτόρ αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Βέρντε και πως δεν έχει ιδιαίτερη ικανότητα στο ένας με έναν. Όταν προτάθηκε στον Παναθηναϊκό πάντως, στην ΑΕΚ έλεγαν ότι πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση, με στοιχεία που θα βοηθήσουν τους «πράσινους».

Την ίδια ώρα οι “κιτρινόμαυροι” έχουν στη λίστα τους έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Αγγλία. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του και οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να το κρατήσουν κρυφό. Ωστόσο αυτό που τονίζουν είναι ότι πρόκειται για έναν παίκτη με καλό βιογραφικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά στα άκρα της επίθεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments