Αθλητισμός

Τζίμι Ντουρμάζ ΠΑΟΚ: Φήμες για ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού

Τζίμι Ντουρμάζ ΠΑΟΚ: Φήμες για ενδιαφέρον για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού
Τζίμι Ντουρμάζ ΠΑΟΚ: Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φέρεται να έχει στην μεταγραφική της λίστα τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το προσεχές Σαββατοκύριακο. Ο ΠΑΟΚ θέλει να είναι σοβαρός στα play off, αλλά αν δεν υπάρχουν επιστροφές βαθμών τότε δεν έχει πολλές ελπίδες για να διατηρηθεί στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Την ίδια ώρα οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν. Μια από τις θέσεις που οι πρωταθλητές θέλουν να ενισχυθούν στα άκρα της επίθεση.

Οι “ασπρόμαυροι” εξετάζουν πολλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστές ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Τουρκία ένας από τους παίκτες που εξετάζονται είναι και ένας παλιός γνώριμος στο Ελληνικό κοινό. Πρόκειται για τον Τζίμι Ντουρμάζ που στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού με επιτυχία.  Ο έμπειρος αθλητής αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Γαλατασαράι, που φέτος μέτρησε 11 συμμετοχές δίχως να σκοράρει. Το δημοσίευμα συμπληρώνει πως μια από τις ομάδες που έδειξε ενδιαφέρον για τον 31χρονο ποδοσφαιριστή, είναι και ο ΠΑΟΚ, χωρίς ωστόσο να παρουσιάζει περαιτέρω ρεπορτάζ.

Ετοιμάζει εκπλήξεις στο ντέρμπι με τον Ολύμπιακό ο Φερέιρα

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν ανεβάσει στροφές στη Νέα Μεσημβρία, με τον Αμπέλ Φερέιρα να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική και όσα περιμένει να δει από τους ποδοσφαιριστές του εντός αγωνιστικού χώρου. Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως ετοιμάζει… εκπλήξεις στον συμπατριώτη του προπονητή των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς.

Οι εκπλήξεις αυτές δεν αφορούν μόνο τα πρόσωπα της ενδεκάδας, αλλά και το σχήμα με το οποίο θα παρατάξει την ομάδα του κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Στις επόμενες προπονήσεις θα κατασταλάξει στις αποφάσεις του και θα φανερώσει περισσότερο τις σκέψεις του. Θυμίζουμε ότι πριν τη διακοπή η θέση του Πορτογάλου στον πάγκο του ΠΑΟΚ δεν ήταν σίγουρη.

Οι άνθρωποι της ομάδας εξέτασαν το ενδεχόμενο να τον απομακρύνουν άμεσα. Ωστόσο οι συνθήκες τώρα είναι εντελώς διαφορετικές. Βέβαια δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να έρθει ένα διαζύγιο για τις δυο πλευρές αν η ομάδα δεν πάρει τη δεύτερη θέση. Η ΑΕΚ βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πίσω ακόμα και ένα στραβοπάτημα μπορεί να αποδειχθεί μοιραίο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments