Lifestyle

Ετεοκλής Παύλου Just the 2 of us: Απαντάει στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε

Ετεοκλής Παύλου Just the 2 of us: Απαντάει στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε
Ετεοκλής Παύλου Just the 2 of us: Τις δικές του απαντήσεις δίνει ο σύζυγος της Ελένης Χατζίδου.

Ετεοκλής Παύλου Just the 2 of us: Ο Ετεοκλής και η σύζυγος του, Ελένη Χατζίδου διαγωνίζονται ως ζευγάρι στο σόου του Open, Just the 2 of us. Το περασμένο Σάββατο, μίλησε για το τραγούδι που είπαν και πόσο τον έχει σημαδέψει, μίας και το άκουγε σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του. Ο Ετεοκλής Παύλου μας συγκίνησε αρκετά, καθώς περιέγραψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε προκειμένου να σταθεί στα πόδια του και πόσο δύσκολο ήταν να μάθει να παλεύει για τα αυτονόητα!

Ωστόσο, μετά την εμφάνιση τους, η Ελένη Χατζίδου ανέβασε ένα post στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων έγραψε: «Ακούσαμε τα εξής “εκμεταλλεύονται την αναπηρία του Ετεοκλή για ψήφους” ,“Κάνουν ριάλιτι”, “θέλετε να σας λυπηθούμε;” Ένα θα πω πραγματικά με αγάπη:Ο Ετεοκλής δεν παίρνει επίδομα αναπηρίας…ο Ετεοκλής ΔΕΝ ήθελε να τον λυπηθεί ούτε η επιτροπή που θα έπρεπε να του το δώσει κ όταν ήρθε η ώρα να τους συναντήσει έβαλε τα καλά του κ πήγε…»

Σήμερα, η εκπομπή «Ευτυχείτε» τους συνάντησε στα γυρίσματα του επόμενου σόου, οπού ο Ετεοκλής Παύλου έδωσε την δική του απάντηση.

Το χρονικό του σοβαρού τραυματισμού του Ετεοκλή Παύλου

Ξημερώματα 14 Δεκεμβρίου 2013, η άμεση δράση ενημερώνεται για συμπλοκή σε νυχτερινό κέντρο στο Παγκράτι. Ο Ετεοκλής Παύλου ο οποίος εργαζόταν ως υποδοχή, τραυματίζεται σε συμπλοκή μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο. Οι γιατροί αρχικά ενημέρωναν στο περιβάλλον του πως είναι κλινικά νεκρός. Όταν πυροβολήθηκε τα προβλήματα ήταν περισσότερα από όσα νόμιζαν.

Οι σφαίρες τρύπησαν ζωτικά του όργανα. Είχε πρόβλημα στο έντερο, στα νεφρά, στον ουρητήρα. Έμεινε στην εντατική για μεγάλο διάστημα. Αρχικά ήταν σε καταστολή και οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Κατάφερε να κερδίσει τη μάχη και να βγει νικητής. Οι γιατροί προκειμένου να τον σώσουν αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν το δεξί του πόδι.

Πως τραυματίστηκε; Στην συμπλοκή που αναφέρουμε πιο πάνω, ο Ετεοκλής είχε πέσει και στην προσπάθεια του να σηκωθεί είδε κάποιον να κρατάει πιστόλι με τα δύο χέρια – να τον σημαδεύει και στη συνέχεια να τον πυροβολεί. Ήταν μια εικόνα που δε θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του όπως είπε σε συνέντευξη του. Ο Ετεοκλής ένιωθε πως πεθαίνει.. ένιωσε το κρύο του θανάτου.

Όταν δέχτηκε τον πυροβολισμό, το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να φωνάξει τρεις φορές βοήθεια λέγοντας πως τον έχουν πυροβολήσει. Φοβήθηκε. Δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Προσπαθούσε να κρατήσει τις αισθήσεις τους μέχρι να ρθει το ασθενοφόρο. Ο δράστης διέφυγε και παραδόθηκε δύο μέρες μετά. Όταν ήρθε το ασθενοφόρο έχασε τις αισθήσεις του και ξύπνησε ένα μήνα μετά. Ήταν για ένα μήνα στην εντατική. Δεν είχε την αίσθηση του ένα μήνα. Ο δράστης διέφυγε και παραδόθηκε δύο μέρες μετά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments