Video

“Ξέχασε” το παντελόνι του Ιρλανδός ευρωβουλευτής που βγήκε σε τηλεδιάσκεψη

“Ξέχασε” το παντελόνι του Ιρλανδός ευρωβουλευτής που βγήκε σε τηλεδιάσκεψη
Το απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα και ο ευρωβουλευτής έχει γίνει viral.

Μια από τις νέες συνήθειες που απέκτησε ο περισσότερος κόσμος κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού ήταν η εξ’αποστάσεως εργασία και η δουλειά από το σπίτι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα εφαρμογές όπως το Zoom και το Skype να προσφέρουν video κλήσεις και τη δυνατότητα τηλεδιασκέψεων να “χτυπήσουν” κόκκινο σε downloads.  Αυτή η μορφή επικοινωνίας όταν αφορά επαγγελματικούς λόγους χρειάζεται κατάλληλη προετοιμασία έτσι να βγει η σωστή εικόνα προς τα έξω. Υπάρχουν λοιπόν κάποια tips τα οποία δεν θα πρέπει να αγνοεί κανείς επαγγελματίας. Ο οδηγός της επιτυχίας μιας σωστής τηλεδιάσκεψης περιλαμβάνει τέσερις άξονες. Τοποθεσία, φωτισμός του χώρου, σωστός ήχος και η θέση στην οποία θα βρίσκεται ο χρήστης.

Αν δεν τηρήσεις τα παραπάνω ελλοχεύει ο κίνδυνος η τηλεδιάσκεψη να αποβεί καταστροφική. όπως ακριβώς αυτή στην οποία συμμετείχε ο Ιρλανδός Ευρωβουλευτής Λουκ Μινγκ Φλάναγκαν, ο οποίος έζησε από πρώτο χέρι τους κινδύνους της τηλεδιάσκεψης.  Ο συγκεκριμένος πολιτικός δεν ακολούθησε κανένα από τα παραπάνω βήματα για την επιτυχία μιας τηλεδιάσκεψης. Προτίμησε να καθίσει στην άρκη ενός ξέστρωτου κρεβατιού, χωρίς καλό φωτισμό ενώ αποκαλύφτηκε ότι δεν φορούσε …παντελόνι. Και μάλιστα την ώρα που συζητούσε με άλλους ευρωβουλευτές που απευθύνονταν στην επιτροπή Γεωργίας. Ο Φλάναγκαν εκτός του ότι δεν φορούσε παντελόνι καθόταν και στραβοπόδι, ενώ έτριβε τους γυμνούς μηρούς του, καθώς απευθυνόταν στην επιτροπή Γεωργίας επί δύο λεπτά.

Ο Φλάναγκαν, που ανήκει στην ομάδα της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς- Βόρειας Πράσινης Αριστεράς, εξήγησε στο Reuters τι του συνέβη: «Μόλις είχα επιστρέψει από τρέξιμο και φορούσα ακόμη το σορτσάκι μου. Αποφάσισα να φορέσω ένα πουκάμισο για να δείχνω κάπως ευυπόληπτος. Δεν πήγε και πολύ καλά!». Η απάντησή του κέρδισε τη συμπάθεια χρηστών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να μοιράζονται δικές τους άβολες στιγμές κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων, εν μέσω της καραντίνας.

Ο Λούκ Μινγκ Φλάναγκαν γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1972 και από το 2014 είναι ευρωβουλευτής. Έχει γίνει πολύ γνωστός γιατί είναι υπέρμαχος της αποποινικοποίησης της κάνναβης ενώ στη χώρα του έχει συμμετάσχει και σε εκστρατείες που αφορούν καταγγελίες περί διαφθοράς αστυνομικών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments