Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [03/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [03/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [03/06/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [03/06/2020].

κριός

Η εγκυρότητα και αυτοπεποίθησή σου μπορεί να σε κάνει πολύ ελκυστική στα μάτια ενός συγκεκριμένου ατόμου αυτήν τη στιγμή. Ο τρόπος επίσης με τον οποίο μεταδίδεις ορισμένες ιδιότητές σου με μια καθησυχαστική ικανότητα να παίρνεις τον έλεγχο, κάνει αρκετούς να στρέφουν το κεφάλι τους προς τη μεριά σου. Να θυμάσαι όμως, πως η αυτοπεποίθηση και η αποφασιστικότητα είναι σέξι… αλλά η δύναμη δεν είναι.

ταύρος

Ο πειρασμός να λυγίσεις ή ίσως ακόμη και να σπάσεις έναν κανόνα στον οποίο έχεις κολλήσει άκαμπτα θα γίνει ισχυρότερος. Όμως όσο πιο έντονα βλέπεις ποιο θα μπορούσε να είναι το αποτέλεσμα, απέφυγε τις παρορμητικές κινήσεις. Ακόμα κι αν επιστρέφεις σε ένα ερωτικό σενάριο που είχες βιώσει στο παρελθόν, μπορείς να επηρεάσεις ένα αποτέλεσμα βάσει του τρόπου με τον οποίο το αντιμετώπισες τότε.

δίδυμοι

Αν πρόκειται για μια αλλαγή που θέλεις στην ερωτική σου ζωή, τότε τίποτα δεν σε εμποδίζει να την κάνεις. Γι’ αυτό ανέλαβε την πρωτοβουλία και δες τι φέρνει μια προσπάθεια. Μπορεί να νιώθεις πιεσμένη γιατί δε θέλεις να χαλάσεις τις ισορροπίες στη σχέση σου Εμπιστέψου όμως πως μπορείς να διατηρήσεις την αρμονία, όπου νιώσεις πως μια κατάσταση γίνεται όλο και πιο ασταθής.

καρκίνος

Αν είσαι δεκτική στο γεγονός ότι υπάρχουν περισσότερες από μία επιλογές γύρω από ένα ρομαντικό σενάριο, τότε θα μπορέσεις να εντοπίσεις μια ευκαιρία που έχασες στο παρελθόν. Πριν πάρεις όμως αποφάσεις, βεβαιώσου πως δεν έχεις αγνοήσει κάτι που η καρδιά σου σε παροτρύνει να λάβεις υπόψη. Θα μπορέσεις να δεις μια κατάσταση με καινούργια μάτια, από μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη.

λέων

Μια ανταλλαγή ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου, μπορεί να είναι τεταμένη και συναισθηματική. Ακόμα κι αν ο λεκτικός διάλογος δεν αποτελεί μέρος αυτού που μεταφέρεται, πρέπει να επιτρέψετε ο ένας στον άλλο, να έχει λόγο. Αλλά προσπαθήστε να είστε διακριτικοί και ευαίσθητοι μεταξύ σας. Οι απαντήσεις που θα πάρεις από το ταίρι σου, θα υπαγορεύσουν τον τόνο της συζήτησης και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί.

παρθένος

Μπορεί να είσαι διατεθειμένη να καταβάλλεις υπερβολική προσπάθεια για να αποδείξεις τη γνώμη σου στον εραστή σου. Αλλά μην κινδυνεύσεις να κάψεις τις γέφυρες. Μια κατάσταση στη σχέση σου- αν και προχωρά με κάποιον τρόπο- δεν είναι τεράστια. Ίσως σου φανεί χρήσιμο να έχεις στη διάθεσή σου μια γέφυρα, αν αποφασίσεις να κάνεις μια στροφή. Γιατί τότε θα πρέπει να ζητήσεις συγνώμη….οπότε διάλεξε προσεκτικά τα λόγια σου για να το αποφύγεις.

ζυγός

Οι πληροφορίες που αναδύονται στα ερωτικά σου θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τις ερωτήσεις που έχεις θέσει. Αυτό που ανακαλύπτεις μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς και να αξιολογήσεις πολλά. Μην υποτιμάς το πόσο ισχυρές είναι οι επικοινωνιακές σου δυνάμεις ή η πειθώ σου τώρα. Μερικά καλά επιλεγμένα, ευαίσθητα λόγια, μπορεί να είναι αυτά που χρειάζονται για να σου φέρουν γνώσεις και σαφήνεια όπου την έχεις ανάγκη.

σκορπιός

Αν αισθάνεσαι ότι κάτι πολύπλοκο πρέπει να λυθεί στη σχέση σου, μη θεωρήσεις πως θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να το κάνεις. Δεν είναι απαραίτητο να προσπαθήσεις να προσδιορίσεις ποιος ευθύνεται. Το μόνο που απαιτείται είναι μια σαφής και ειλικρινή αξιολόγηση του θέματος και ποια είναι η ταχύτερη στρατηγική για να το διορθώσεις. Στη συνέχεια, αφού μάθεις….προχώρησε.

τοξότης

Είναι πιθανό να δοθεί αρκετή σκέψη σε ένα θέμα που αφορά τη σχέση σου. Αλλά αυτό που απαιτείται τώρα, είναι δράση. Η ισορροπία μπορεί να βρεθεί ανάμεσα στην πρόοδο μιας περιοχής της ερωτικής σου ζωής με έναν νέο, ανεπιτήδευτο τρόπο, ενώ συνεχίζεις να εφαρμόζεις ό, τι είναι δοκιμασμένο στα ερωτικά σου. Μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μια ευχάριστη και συγκινητική ανάπτυξη – ή σε μια σημαντική ανακάλυψη.

αιγόκερως

Ο Άρης θα προσθέσει ένταση στα λόγια σου τώρα, και ενδεχομένως να σε ωθήσει να γίνεις πιο αντιφατική απ’ ό,τι σκόπευες. Γι’ αυτό, προσπάθησε να αποφύγεις την ταλαιπωρία του αγαπημένου σου, προβάλλοντας υπερβολικά δυναμικό χαρακτήρα. Άφησε το πάθος να υποστηρίξει το μήνυμά σου, αλλά φρόντισε να είσαι χαλαρή για να διασφαλίσεις πως δε θα φανείς απαιτητική. Παίξε «εκ του ασφαλούς». Μίλα λιγότερο…άκου περισσότερο.

υδροχόος

Αν υπάρχει κάτι που πιστεύεις ότι πρέπει να προχωρήσει στη σχέση σου, τότε δες τι συμβαίνει δημιουργώντας μια ελεγχόμενη ανακατωσούρα. Πάρε το προβάδισμα με αυτοπεποίθηση…. και πιθανότατα θα ανακαλύψεις πως κι ο εραστής σου θα είναι δεκτικός σ’ αυτό. Το ασφαλές παιχνίδι θα σου διασφαλίσει, ότι το ίδιο προβλέψιμο σενάριο θα συνεχιστεί επ’ αόριστο. Έχεις δίκιο να θέλεις να το ανακινήσεις λιγάκι.

ιχθύες

Η ανάγκη σου να βρεις μια γρήγορη λύση με τον αγαπημένο σου, μπορεί να σημαίνει ότι πρέπει να είσαι πιο ευέλικτη από ό, τι νόμιζες. Σε περιμένει όμως ένα δυνητικά ευχάριστο αποτέλεσμα με ισχυρές ρομαντικές δυνατότητες. Μπορεί να υπάρξει επίσης ανταγωνισμός ανάμεσά σας. Αν όμως είναι λογικός, μπορεί να συμβάλλει στην ενίσχυση της σχέσης σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments