Διεθνή

«Φιλαράκια»: Πέθανε γνωστό πρόσωπο από την αγαπημένη σειρά

«Φιλαράκια»: Πέθανε γνωστό πρόσωπο από την αγαπημένη σειρά
«Φιλαράκια»: Η Μέρι Πατ Γκλίσον έχει παίξει πάνω από 170 ρόλους και το 1986 κέρδισε Βραβείο Έμι για τη σειρά The Guiding Light.

Έφυγε από τη ζωή μετά από την σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο  η αγαπημένη ηθοποιός Μαίρη Πατ Γκλίσον.  Πέθανε σε ηλικία 70 ετών. Την είδηση επιβεβαίωσε ο μάνατζερ της αναφέροντας ότι ήταν σκληρή μαχήτρια μέχρι το τέλος. Είχε αγαπηθεί ιδιαίτερα μέσα από το ρόλο της στη σειρά Φιλαράκια.

Ο ανιψιός της Γκλίσον, Τζον Μπρόστρομ, μιλώντας στο ET αποκάλυψε ότι η ηθοποιός έπασχε από καρκίνο της μήτρας. Ανέφερε επίσης ότι και το 2015 έδωσε μάχη με τον καρκίνο και τότε κατάφερε να τον νικήσει. Η οικογένειά της γνωστοποίησε ότι αρχικά δεν μπορούσαν ούτε να την επισκεφθούν λόγω κορονοϊού, όμως, έπειτα τη μετέφεραν σε φιλικό σπίτι, όπου και κατέληξε. Ο ανιψιός της δήλωσε στα μέσα πως «ήταν ένα πολύ αγαπητό και σεβαστό πρόσωπο στο Χόλιγουντ».

Ζήτησε από όσους θέλουν να την τιμήσουν να κάνουν δωρεά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που υποστηρίζουν την έρευνα για τη διπολική διαταραχή από την οποία έπασχε η ηθοποιός.

Στα Φιλαράκια, είχε εμφανιστεί στο επεισόδιο που υποδυόταν την ” εκνευριστική ” υπάλληλο του νοσοκομείο, η οποία συνομιλούσε με τον Ross (David Schwimmer) τον Joey ( Matt le Blanc) και με τον Chandler (Matthew Perry) όταν ο Ross είχε χτυπήσει με ένα μπαλάκι του χόκεϊ

Mary Pat Gleason, one of the dearest and sweetest people I have ever had the pleasure to know, passed away last night at…

Gepostet von Ron Fassler am Mittwoch, 3. Juni 2020

Πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή και ο τραγουδιστής Wajid Khan

Πέθανε ο τραγουδιστής Wajid Khan: Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στο Bollywood ο χαμός πολύ γνωστού τραγουδιστή και συνθέτη Wajid Khan, καθώς σε ηλικία μόλις 42 ετών «έφυγε» από την ζωή.

Ο Khan άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Μουμπάι, όπου νοσηλευόταν εδώ και αρκετές ημέρες λόγω μιας λοίμωξης στα νεφρά. Πριν από λίγους μήνες είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρών, περνώντας αρκετές ημέρες στην εντατική.

Τα νέα του θανάτου του προκάλεσαν θρήνο στο Bollywood, με τον συνεργάτη του Wajid, Salim Merchant, να δηλώνει στο πρακτορείο PTI: «Είχε πάρα πολλά προβλήματα. Είχε προβλήματα με τα νεφρά του και πριν λίγους μήνες είχε κάνει μεταμόσχευση. Πριν λίγες ημέρες παρουσίασε μια μόλυνση. Ήταν στην εντατική ωστόσο δεν παρουσίασε καμία βελτίωση».

Δημοσιεύμετα μερίδας του Τύπου από την Ινδία, ωστόσο, συνδέουν τον θάνατο του 42χρονου τραγουδιστή με τον κορωνοϊό, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν, είτε μέλος της οικογένεις του Khan, είτε από το νοσοκομείο.

Για τον θάνατο του Wajid Khan, έκανε tweet και η μεγαλύτερη star του Bollywood, η Πριγιάνκα Τσόπρα: «Τραγικά νέα. Το μόνο πράγμα που θα θυμάμαι για πάντα θα είναι το γέλιο του. Πάντα χαμογελούσε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments