Lifestyle

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020
Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η αστρολόγος που μας έμαθε τα ζώδια μέσα από η συχνότητα του ΑΝΤ1 παρουσιάζει αναλυτικά τις προβλέψεις της για σήμερα Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020.

Λίτσα Πατέρα Ζώδια: Η καθημερινότητα είναι γεμάτη προβλήματα και άγχη. Οι ρυθμοί τρέχουν με αστραπιαία ταχύτητα με τον καθένα μας ξεχωριστά να αναζητά λύσεις προκειμένου προχωρήσει αφήνοντας πίσω του τα «βαρίδια» που τον ταλαιπωρούν. Ερωτικά, επαγγελματικά, οικονομικά, σχέσεις είναι αρκετοί από τους τομείς που μας βασανίζουν.

Η Λίτσα Πατέρα μέσα από την καθημερινή της παρουσία στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αναλύει κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Η γνωστή αστρολόγος μέσα από την στήλη επιδιώκει να δώσει απαντήσεις σε όλα τα φλέγοντα ερωτήματα, να αποτρέπει και να παροτρύνει τους τηλεθεατές της να ακολουθήσουν αυτό που τους λέει το ζώδιό του, τόσο για το παρόν όσο και για το μέλλον.

Ο Ήλιος βρίσκεται στους Διδύμους και σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στους Ιχθείς, πεισματικές αντιπαραθέσεις θα υπάρξουν, στις συζητήσεις η συνεννόηση θα είναι δύσκολη. Η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και οικονομικές ρυθμίσεις. Ο Ερμής βρίσκεται στον Καρκίνο και σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι μία θετική όψη, θα κατευνάσει τα πνεύματα, θα υπάρξει δυνατότητα οι συζητήσεις να γίνουν μέσα σε μία πιο ήρεμη και πιο συνεννοήσιμη ατμόσφαιρα. Σε επαγγελματικό επίπεδο θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες συνεργασίες, νέες ιδέες θα ακουστούν, θα δοθεί η δυνατότητα η θεωρία να περάσει στην πράξη.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό τα χαρακτηριστικά θα είναι καχυποψία και διαίσθηση. Προσοχή στις ανασφάλειες, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην εσωτερική ανησυχία και στην αβεβαιότητα. Σε ζητήματα διεκδίκησης ο τρόπος σκέψης θα είναι στρατηγικός, οι ενέργειες δεν θα είναι παρορμητικές.

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθείς ενισχύει τη διαίσθηση και το ένστικτο. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει ευχάριστα αποκαλυπτικά γεγονότα, ανοίγει ο δρόμος για διεκδικήσεις. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Δία που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει δημιουργικά ανοίγματα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες.

Το πέρασμα της Σελήνης από τον Σκορπιό στον Τοξότη ανεβάζει τις διαθέσεις, ανάγκη θα υπάρξει για συναναστροφή και κοινωνικοποίηση. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο θα βοηθήσει στον ορθολογισμό, η σκέψη θα γίνει αντικειμενική, οι αποφάσεις θα είναι σκεπτόμενες.

Δείτε τις προβλέψεις της αστρολόγου

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments