Video

Μην αρχίζεις την μουρμούρα επεισόδιο 50: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 04/6

Μην αρχίζεις την μουρμούρα επεισόδιο 50: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 04/6
Μην αρχίζεις την μουρμούρα επεισόδιο 50: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (04/06/2020) στην κωμική σειρά του ALPHA.

Ζηλεύοντας τα φαγητά που κερνάει η «Δικού» τον Άγγελο, η Βέλη φτιάχνει για πρώτη φορά στη ζωή της τυρόπιτα. Και όλα πάνε καλά. μέχρι που αρρωσταίνει όλος ο λόχος. Κάποιος έβαλε στόχο να τρομοκρατήσει την Ξένια και ο Μπάμπης προσπαθεί να καταλάβει ποιος είναι. Όταν όμως τον ανακαλύπτει, τότε η Ξένια. Ο Μηνάς προσπαθεί να αποφύγει τις αγγαρείες που θέλει να του φορτώσει η Βούλα λόγω της γιορτής πορτοκαλιού, αλλά δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά.

Ο Ηλίας είναι έξω φρενών με τον καινούριο νοικάρη της Καίτης, τον μπρατσωμένο Μήτσο, ο οποίος είναι πολύ θορυβώδης. Η Καίτη ζητά απ’ τον Ηλία να μην τσακωθεί, μα, την επόμενη μέρα, κάποιος έχει πετάξει αυγά στην τζαμαρία του Μήτσου. Η Καίτη υποψιάζεται κατευθείαν τον Ηλία.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ALPHA είδαμε πως: Ο Άγγελος ετοιμάζεται να παίξει πικολίνο στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Λαμία, ως καλεσμένος του πρώτου του διοικητή. Όμως ένα ατύχημα τον κάνει «βάιραλ». Ο Μηνάς θέλει να «τιμήσει» τον μπακαλιάρο σκορδαλιά που έχει την τιμητική του λόγω της ημέρας, αλλά ξεχνάει πόσο πολύ τον πειράζει το σκόρδο και η Βούλα. Απασφαλίζει.

Μπάμπης και η Ξένια έχουνε τραπέζι στην Αθηνά, την γυναίκα του Σάββα. Μόνο που ένα τρακάρισμα του Σάββα θα βγάλει την αλήθεια στην φόρα. Ποια είναι όμως, η αλήθεια; Ο Καίτη μαθαίνει ότι ο Ηλίας πηγαίνει κρυφά σε σύλλογο παραδοσιακών χορών και προσπαθεί να τον πείσει να χορέψει τσάμικο στην ετήσια γιορτή, που γίνεται στα Κρέστενα κάθε 25 Μαρτίου. Ωστόσο, μόλις τον δει να χορεύει, θα τον μετανιώσει, μα θα είναι πια αργά.

Η σειρά

Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα είναι μια ελληνική και κυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2013-2020. Είναι βασισμένη στην ισπανική σειρά «Escenas de Matrimonio» (Σκηνές Γάμου) των Mediaset España & Alba Adriática και στην Ελλάδα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Στην Κύπρο, από το 2013-2016 η σειρά προβαλλόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma, ενώ από το 2016 η σειρά μεταφέρθηκε στον Alpha Κύπρου, οπότε και λειτούργησε ο σταθμός.

Η σειρά ξεκίνησε με βασικό καστ έξι ηθοποιών: Αντώνης Αντωνίου, Πάνος Βλάχος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Το καστ αυτό διατηρήθηκε μέχρι και το μέσο του τρίτου κύκλου οπότε και αποχώρησαν οι Βλάχος και Τριανταφυλλίδου, με αρκετά νέα ζευγάρια να προστίθενται και να αποχωρούν στους επόμενους κύκλους. Αποτελεί τη μακροβιότερη ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά.

Τη συγγραφική ομάδα των επεισοδίων αποτελούν διάφοροι σεναριογράφοι σε κάθε κύκλο, ανάμεσά τους οι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Βίκυ Αλεξοπούλου, Κωστής Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Φώφη Κώττη, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Φωτεινή Αθερίδου, Θέμης Γκυρτής, Σάρα Γανωτή, Χριστιάνα Αρτεμίου, Αντρέας Αριστοτέλους και άλλοι, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος για την Ελλάδα και οι Στάμος Τσάμης, Θοδωρής Νικολαΐδης και Ναστάζια Χριστοδούλου για την Κύπρο.

Το τραγούδι τίτλων της σειράς είναι διασκευή του τραγουδιού «Η γυναίκα μου η Μουρμούρα» από το συγκρότημα Imam Baildi. Η αυθεντική ενορχήστρωση ανήκει στον Βασίλη Τσιτσάνη και το ερμήνευσε πρώτος ο Μανώλης Αγγελόπουλος το 1966.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments