Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [04/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [04/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [04/06/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [04/06/2020].

κριός

Κοίταξε προσεκτικά τι έχει γίνει πολύ άνετο ή συνηθισμένο στο παθιασμένο δυναμικό σου. Είτε αυτό ισχύει για την υπάρχουσα σχέση σου είτε για μια μελλοντική σχέση. Θα μάθεις τι δεν χρειάζεται να βελτιώσεις, αλλά επίσης θα νιώσεις πιο τολμηρή για να απομακρυνθείς από ανιαρές σχέσεις. Προετοιμάσου να ανακαλύψεις εναλλακτικές διαδρομές σε βαθύτερα επίπεδα αγάπης – και οικειότητας.

ταύρος

Η πρόοδος στη σχέση σου δεν χρειάζεται ξαφνικά ή δραματικά βήματα. Αν είσαι ελεύθερη, τότε μια σταδιακή αλλαγή στον τρόπο που αλληλοεπιδράς με τους άλλους, θα είναι διαφωτιστική. Θα μπορούσες επίσης να εισάγεις μια ημι-επίσημη δέσμευση με στρατηγική εξόδου αν τη χρειαστείς. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα νιώσεις μεγάλη προθυμία να πειραματιστείς και να γίνεις πιο τολμηρή.

δίδυμοι

Αν αναρωτιέσαι να μιλήσεις για κάτι στον εραστή σου, πες το και αποφάσισε μετά αν έπρεπε να το πεις ή όχι. Φυσικά, αυτό λειτουργεί με δύο τρόπους. Αν αισθάνεσαι ότι αυτό που θα πεις είναι επώδυνο, τότε πρέπει να το σκεφτείς καλά. Αλλά το μήνυμά σου, πιθανότερο να είναι υποστηρικτικό και στοργικό. Πες του λοιπόν αυτό που θέλει ν’ ακούσει – και πιθανότατα περίμενε ν’ ακούσει.

καρκίνος

Ίσως χρειάζεσαι μόνο μία, γλυκιά υπενθύμιση από τον εραστή σου, για ν’ ανέβεις ψυχολογικά. Αν σου μιλήσει με τον πιο αυθεντικό του τρόπο για το πόσο ξεχωριστή είσαι, τότε εμπιστέψου σιωπηλά αυτά που λέει. Τα εγκάρδια και υποστηρικτικά λόγια του, θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την αγάπη προς τον εαυτό σου….και την αυτοπεποίθησή σου.

λέων

Θα υπάρχει ένα ενδιαφέρον και πιθανώς σέξι «δούναι και λαβείν» με τον εραστή σου τώρα. Είτε εσύ αποκαλύπτεις τα μυστικά και τις φαντασιώσεις σου, ή ο αγαπημένος σου κάνει το ίδιο, μπορεί να γίνουν αρκετές αποκαλύψεις. Αλλά αυτή η αμφίδρομη ανταλλαγή ενισχύει την εμπιστοσύνη του ενός για τον άλλον. Οι καρδιές σας είναι σε ασφαλή χέρια – και αυτό που αποκαλύπτεται μπορεί να είναι έγκαιρο και απαραίτητο.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

παρθένος

Μια εξέλιξη ή επιδίωξη που σχετίζεται με την καριέρα σου μπορεί να σε γεμίσει με αισιοδοξία ή υπερηφάνεια. Ωστόσο, μπορεί να δημιουργήσει ανησυχίες στον αγαπημένο σου, που αναρωτιέται πόσο βαθιά θα αφιερωθείς σ’ αυτό. Θα επηρεάσουν τα επαγγελματικά σου, την ερωτική σου ζωή? Ίσως είναι πολύ νωρίς για να καταλήξεις σε συμπεράσματα. Αλλά αν αυτός που αγαπάς χρειάζεται σιγουριά, υπάρχουν οφέλη αν του την προσφέρεις τώρα.

ζυγός

Θα έχεις μεγάλες προσδοκίες για την ανάπτυξη της σχέσης σου. Θα υπάρχουν όμως αρκετοί περιορισμοί που θα σε αποκαρδιώσουν. Αν μπορείς να λειτουργήσεις με ό, τι έχεις, τότε ρίξε μια ματιά στο πώς μια μικρή καθυστέρηση ή ένα μικρό εμπόδιο θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την προσδοκία σου. Θα φτάσεις έτσι κι αλλιώς στον παθιασμένο προορισμό σου. Μπορεί να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο από ό, τι νόμιζες! Αυτό είναι όλο.

σκορπιός

Μπορείς να κάνεις μια ευχάριστη πρόοδο στη σχέση σου, με ασφάλεια και άνεση. Αλλά τι γίνεται αν απομακρυνθείς από αυτή την κλίμακα? Αν θέλεις να πέσεις κάτω το σαγόνι του εραστή σου, τότε μπορείς να κινηθείς με φαντασία κι αισθησιασμό. Μπορείς να σοκάρεις τώρα το ταίρι σου. Αυτό που αναδύεται αυθόρμητα…μπορεί να εξυψώσει ερωτικά κάτι γλυκό ανάμεσά σας, μ’ ένα καρδιοχτύπι.

τοξότης

Όταν απελευθερώνεται το πάθος σου, είναι κάτι που πρέπει να το δεις ή να το ζήσεις. Ίσως χρειαστεί να κάνεις διάκριση ανάμεσα στην παθιασμένη απελευθέρωση και την ανυπομονησία. Η ανυπομονησία μπορεί να σε ωθήσει να κάνεις κάτι βιαστικά ή απρόσεκτά ενώ έπρεπε να δείξεις αυτοσυγκράτηση. Ναι, η μαγεία του έρωτα… προτιμά τον αυθορμητισμό. Ωστόσο, το να ξαναδιαβάσεις το κείμενο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή το ερωτικό γράμμα πριν το στείλεις, μπορεί να μην είναι κακή ιδέα τώρα.

αιγόκερως

Τι έχεις να χάσεις? Στην πραγματικότητα, ας μην επικεντρωθείς στα αρνητικά. Ας επικεντρωθείς καλύτερα σε ό, τι κερδίζεις κάνοντας το τολμηρό βήμα που ίσως σκέφτεσαι. Το “τολμηρό” μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα. Ωστόσο, η λέξη ισχύει για σένα τώρα. Τα οφέλη στο να κάνεις αυτό που σκέφτεσαι… υπερτερούν κάθε δισταγμού ή νευρικότητας. Αλλά δεν θα ξέρεις αν δεν δοκιμάσεις.

υδροχόος

Σίγουρα, οι πνευματικές και οι φιλοσοφικές συζητήσεις, θα είναι ευχάριστες αυτό το διάστημα. Αλλά τι γίνεται με κάτι βαθύτερο, πιο βαθύ ή πιο οικείο? Αυτό είναι που προσφέρεται τώρα…αν εσύ και το ταίρι σου, είστε διατεθειμένοι να απομακρυνθείτε από μια επικοινωνιακή ζώνη άνεσης. Αν σπρώξετε κάποια λεκτικά όρια, τότε θα ανακαλύψετε τον εαυτό σας, μέσα από μια νέα συναρπαστική περιοχή συζήτησης.

ιχθύες

Κάνοντας κάτι για τον εαυτό σου που σε ευχαριστεί, θα κάνει και τον κόσμο του εραστή σου πιο φωτεινό. Αν είσαι ελεύθερη τότε συμμετέχοντας σε ένα φιλανθρωπικό έργο, θα οδηγήσει σε μια γνωριμία που θα σε χαροποιήσει. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα δεις πως νιώθοντας εσύ καλύτερα, αυτό ωφελεί και τον αγαπημένο σου. Κάτι που πίστευες πως θα έκανες σόλο, τελικά θα το κάνεις με το ταίρι σου και θα είναι πολύ ευχάριστο.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments