Αθλητισμός

Μοχάμεντ Ελνενί Ολυμπιακός: Αρέσει στο Λιμάνι ο Αιγύπτιος Χαφ

Μοχάμεντ Ελνενί Ολυμπιακός: Αρέσει στο Λιμάνι ο Αιγύπτιος Χαφ
Μοχάμεντ Ελνενί Ολυμπιακός: Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ είναι μέσα σε αυτούς που εξετάζονται από τους Πειραιώτες.

Μοχάμεντ Ελνενί Ολυμπιακός: Λίγες ώρες πριν την επιστροφή στην αγωνιστική δράση ο οργανισμός του Ολυμπιακού έχει βάλει τις μπροστά τις μηχανές για την επόμενη μέρα. Κατά πάσα πιθανότητα η ομάδα του λιμανιού θα στεφτεί πρωταθλήτρια στο τέλος της σεζόν καθώς η διαφορά από τη δεύτερη θέση είναι μεγάλη. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα έχει πολλές ελπίδες να βρεθεί ξανά στο Champions League από το μονοπάτι των πρωταθλητών.

Η συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση θα φέρει χρήματα στην ομάδα και την ανάγκη για ποιοτική ενίσχυση προκειμένου να αντεπεξέλθει. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει να καταστρώνει τα σχέδια του για την επόμενη σεζόν. Μια από τις επιθυμίες του είναι να αποκτηθεί ένας παίκτης που να μπορεί να κάνει τη διαφορά στο χώρο του κέντρου. Ειδικότερα αν σκεφτεί κανείς ότι πολλοί παίκτες του Ολυμπιακού αρέσουν στο εξωτερικό δεν πρέπει να αποκλειστεί μια μεγάλη πώληση.

Τσεκάρει Ελνένι ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με το “Sportime” στον Ολυμπιακό έχουν στα υπόψιν τους τον Μοχάμεντ Ελνενί, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε δανεικός στη Μπεσίκτας από την Άρσεναλ, μετρώντας 28 συμμετοχές και 2 ασίστ. Ο 28χρονος Αιγύπτιος μπαίνει σε δικαστική διαμάχη με την τουρκική ομάδα για τα δεδουλευμένα του, τη στιγμή που οι “κανονιέρηδες” ψάχνονται να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του που έχει ισχύ ως το 2022.

Θυμίζουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ολυμπιακός τσεκάρει τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Συγκεκριμένα οι “ερυθρόλευκοι” είχαν κοιτάξει την περίπτωσή του και τον περασμένο Γενάρη, αφού υπήρχε και τότε πληροφορία για επικείμενη αποχώρησή του από την Πόλη. Ο Ελνενί μετράει 77 διεθνείς παρουσίες (6 γκολ) με την εθνική Αιγύπτου.

Ο Ελνένι ξεκίνησε την καριέρα του με μεγάλες προσδοκίες στην ομάδα της Άρσεναλ. Ωστόσο η πορεία του δεν ήταν ανάλογη και αυτό τον έφερε στην Τουρκία. Δεν είναι δηλαδή ένας παίκτης που βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Βέβαια το επίπεδο της Πρέμιερ Λιγκ δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περίπτωση με αυτό στο πρωτάθλημα μας. Ο Ελνένι θα αποτελούσε μια ποιοτική λύση με παραστάσεις για τον χώρο του κέντρου για τον Ολυμπιακό αν αποφασίσει να κινηθεί τελικά για την απόκτηση του από την Άρσεναλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments