Ελλάδα

Μυλοπόταμος πυροβολισμοί: Νέο ένοπλο επεισόδιο

Μυλοπόταμος πυροβολισμοί: Νέο ένοπλο επεισόδιο
Μυλοπόταμος πυροβολισμοί: Νέο ένοπλο επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στην περιοχή του Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο.

Πυροβολισμοί έπεσαν ξανά στην περιοχή του Μυλοποτάμου σήμερα Παρασκευή. Όπως αναφέρει το cretalive.gr, στο πόδι είναι και πάλι η περιοχή, καθώς, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μόλις λίγα 24ωρα μετά τον σοβαρό τραυματισμό από σφαίρα του 54χρονου κτηνοτρόφου στα Ζωνιανά, είχαμε νέους πυροβολισμούς, σε σημείο κοντά στο χωριό Αξό.

Αστυνομικές πηγές μιλούν για νέο ένοπλο επεισόδιο, μεταξύ δύο Μυλοποταμιτών που φέρονται να έχουν διαφορές. Όπως λένε οι πρώτες πληροφορίες του τοπικού σάιτ, ο ένας άνοιξε πυρ κατά του άλλου, ενώ ο τελευταίος βρισκόταν στο αυτοκίνητο του στη διασταύρωση Δισκουρίου. Ευτυχώς δεν φαίνεται να υπήρξε τραυματισμός, ενώ το όχημα που δέχθηκε τις βολίδες έχει μεταφερθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Περάματος.

Να σημειωθεί ότι αύριο είναι προγραμματισμένη κοινή κάθοδος στο Ηράκλειο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και του αρχηγού της ΕΛΑΣ, Μιχάλη Καραμαλάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, στις 9 το πρωί του Σαββάτου, έχει ήδη προγραμματιστεί σύσκεψη με όλους τους διοικητές των υπηρεσιών της Κρήτης – η οποία πιθανότατα θα γίνει στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Επίσης θα υπάρξουν συναντήσεις με όλες τις συνδικαλιστικές ενώσεις. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εκτός από τις συναντήσεις που θα γίνουν με τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Δήμαρχο Ηρακλείου, θα υπάρξει και συνάντηση με τους βουλευτές και δημάρχους του νομού. Τέλος, αργά το μεσημέρι προγραμματίζεται συνάντηση με τους δημοσιογράφους.

Πριν τρεις μέρες τραυματίας από πυροβολισμούς στα Ζωνιανά

Θυμίζουμε ότι ένας άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά από όπλο στις 2 Ιουνίου στα Ζωνιάνα. Ο 54χρονος έχει αποσωληνωθεί και έχει ξυπνήσει ωστόσο – όπως τονίζει στο cretalive ο διευθυντής της ΜΕΘ, Ανέστης Κιούλπαλης – «τα επόμενα δύο 24ωρα είναι κρίσιμα για να φανεί αν η σταθερότητά του έχει αντοχή. Ο ασθενής μιλά, καταλαβαίνει και επικοινωνεί ωστόσο θα χρειαστεί να φανεί πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του όταν θα πρέπει να σηκωθεί, να κινηθεί και να μετακινηθεί».

Άλλωστε, δεν έχει περάσει καιρός από τη μέρα που έπεσαν νεκροί ο Γιώργης Ξυλούρης και ο Λευτέρης Καλομοίρης στα Ανώγεια, ενώ προφυλακισμένος είναι ο γιος του μαντιναδολόγου, Μανώλης Καλομοίρης που σκότωσε τον πρώτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments