Ελλάδα

Πάτρα ΜΕΘ: 5χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του

Πάτρα ΜΕΘ: 5χρονο κοριτσάκι έχασε τη ζωή του
Πάτρα ΜΕΘ: To 5χρονο παιδί πέθανε από καρδιακή ανακοπή άγνωστης αίτιας το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σε σοκ βρίσκεται η Πάτρα με τον χαμό ένος  5χρονου κοριτσιού, που πέθανε ξαφνικά στο νοσοκομείο. Οι γονείς και οι  συγγενείς της, δημιούργησαν σοβαρό επεισόδιο στη μονάδα μπροστά στους γιατρούς προκειμένου να μάθουν τι συνέβη. Από καρδιακή ανακοπή άγνωστης αίτιας πέθανε το πρωί της Παρασκευής ένα πεντάχρονο κοριτσάκι στο νοσοκομείο του Ρίου. Το παιδί είχε υποκείμενα νοσήματα και εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια, όπως αναφέρει στο thebest.gr ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης.

Από καρδιακή ανακοπή άγνωστης αίτιας πέθανε το πρωί της Παρασκευής ένα πεντάχρονο κοριτσάκι στο νοσοκομείο του Ρίου. Το παιδί είχε υποκείμενα νοσήματα και εισήχθη στο νοσοκομείο με σοβαρή αναπνευστική ανεπάρκεια, όπως αναφέρει στο thebest.gr ο Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέας Ηλιάδης. Μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο και ένα εικοσιτετράωρο μετά, το παιδί κρίθηκε αναγκαίο να μπει στην εντατική όμως τελικά δεν κρατήθηκε στη ζωή. Θρήνος έχει ξεσπάσει και με την είδηση για το 2χρονο κοριτσάκι που πνίγηκε. Δείτε εδώ τις λεπτομέρειες της υπόθεσης. Να σημειώσουμε ωστόσο ότι το  5 ετών κοριτσάκι είχε υποβληθεί  και σε τεστ για τον νέο κορωνοϊό όμως το αποτέλεσμα είχε βγει αρνητικό. Οι απαντήσεις στα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού θα δώσει η νεκροψία- νεκροτομή που θα γίνει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οι συγγενείς του παιδιού σοκαρισμένοι βρίσκονται στο νοσοκομείο μη μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί ενώ στο άκουσμα της τραγικής είδησης ξέσπασαν και επικράτησε ένταση την οποία διαχειρίστηκε αρχικά η ασφάλεια του νοσοκομείου. Όπως ανέφεραν οι πληροφορίες άτομα τα οποία βρίσκονταν έξω από την ΜΕΘ στον τρίτο όροφο του κτιρίου, άρχισαν να προκαλούν φθορές στους χώρους ενώ άμεσα από το Νοσοκομείο ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας αφού η κατάσταση έδειχνε να ξεφεύγει.

Τραγωδία και στον Υμηττό αφού βρέθηκε τελικά νεκρός ο 54χρονος αγνοούμενος

Ο 54χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή του Υμηττού και συγκεκριμένα στην περιοχή Κακό Ρέμα του Υμηττού. Ο άτυχος άνδρας αγνοούνταν εδώ και δύο ημέρες  και σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ ο άνδρας βρέθηκε μετά από έρευνες της αστυνομίας να έχει χάσει τη ζωή του, χωρίς ωστόσο να γίνεται γνωστός μέχρι στιγμής η αιτία του θανάτου του άτυχου άνδρα. Ο 54χρονος είχε φύγει από το σπίτι του από την Τετάρτη, είχε πάει για περίπατο στον Υμηττό, αλλά δεν επέστρεψε από τότε για το λόγο αυτό διεξάγονταν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Η κόρη του 54χρονου  μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open, είχε δήλωσε πως ο πατέρας της ήξερε πολύ καλά την περιοχή, συμπληρώνοντας δε, ότι ο άνδρας αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του. Στις έρευνες συμμετείχε και η οικογένεια του αγνοούμενου, καθώς είχαν συμπληρωθεί πάνω από δύο 24ωρα από τη στιγμή που εξαφανίστηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments