Αθλητισμός

Μαξ Γκραντέλ: Σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό

Μαξ Γκραντέλ: Σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό
Μαξ Γκραντέλ: Το όνομά του βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να έχουν δείχνουν σοβαρό ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν.

Ο Μαξ Γκραντέλ είναι στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης του, την ώρα που οι πληροφορίες από τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για αποδέσμευσή του από την Τουλούζ.

Μπορεί να μετράμε αντίστροφα για το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού μετά από τρεις μήνες αγωνιστικές απραξίας, αλλά τα μεταγραφικά σενάρια δίνουν και παίρνουν. Έτσι και αλλιώς, σύμφωνα με πληροφορίες από το fosonline, είναι δεδομένο ότι οι Πειραιώτες συνεχίζουν να κοιτάζουν ποδοσφαιριστές και είναι γνωστό πως ψάχνονται να ενισχύσουν τα άκρα της επίθεσης τους.

Ο υποβιβασμός της Τουλούζ «ανοίγει» τον δρόμο 

Εδώ και μία εβδομάδα ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στην επικαιρότητα είναι ο Μαξ Γκραντέλ. Ένα όνομα που προέκυψε από τη Γαλλία και υπάρχει στη λίστα του Ολυμπιακού για τους ακραίους του επιθετικούς. Ο υποβιβασμός της Τουλούζ στη Ligue 2 φαίνεται πως «ανοίγει» τον δρόμο για τον έμπειρο εξτρέμ.

Ο ποδοσφαιριστής βέβαια έχει συμβόλαιο ακόμα με την Τουλούζ, αλλά όπως αναφέρουν τα Μέσα στη Γαλλία υπάρχει συμφωνία της ομάδας με τον ποδοσφαιριστή ότι σε περίπτωση υποβιβασμού, θα μείνει ελεύθερος. Ακόμη κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει, ενώ θυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες οι Γάλλοι έγραφαν πως η Τουλούζ θέλει από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας 5 εκατ. ευρώ.

Τα δημοσιεύματα στη Γαλλία συνεχίζουν να είναι προς την κατεύθυνση πως ο ποδοσφαιριστής θα επιδιώξει να μείνει ελεύθερος. Μάλιστα το σημαντικό σε αυτή την υπόθεση είναι πως η Λανς μάλλον έχει βγει από το κόλπο. Όπως ανέφεραν οι Γάλλοι, ο ποδοσφαιριστής απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Λανς.

Τι θα γίνει με τον 32χρονο εξτρέμ τελικά;

Στο μυαλό του Γκραντέλ είναι να παίξει σε ομάδα του εξωτερικού και υπάρχουν προτάσεις τόσο από το MLS όσο και από τη Σαουδική Αραβία. Μάλιστα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη Γαλλία ο Ιβοριανός ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του, ενώ περιμένει να μάθει και αν θα μείνει ελεύθερος. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν από τα δημοσιεύματα και στον ξένο Τύπο αλλά και στην Ελλάδα, είναι σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό.

Εξάλλου, αναφέρεται πως ο Μαξ Γκραντέλ θεωρείται παίκτης που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού, όπως συνέβη με Βαλμπουενά και Αραμπί. Πάντως, όπως και να έχει, οι Ερυθρόλευκοι έχουν καθημερινά νέες περιπτώσεις παικτών στα χέρια τους.

Τις μελετούν, τις αναλύουν και σκέφτονται ποιες είναι αυτές που θα ανεβάσουν την ομάδα. Για αυτό μένει να δούμε τι θα γίνει με τον 32χρονο εξτρέμ από την Ακτή Ελεφαντοστού, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Τουλούζ, όπως όλα δείχνουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments