Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [07/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [07/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Κυριακή [07/06/20].

Σήμερα είναι Κυριακή, ημέρα που την κυβερνά ο Ήλιος. Ο ζωοδότης πλανήτης είναι στους Διδύμους, γι’ αυτό στρέφεται το ενδιαφέρον σας σε όσα συμβαίνουν γύρω σας. Άραγε τι υπάρχει μετά την επόμενη γωνία; Οι Δίδυμοι σας γεμίζουν με περιέργεια αλλά και ποικιλία!

Ο Ερμής βρίσκεται στον Καρκίνο. Εστιάζετε στο σπιτικό, την οικογένεια, όσα αποτελούν τη «φωλιά» σας. Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 18 Ιουνίου σε αυτό το ζώδιο, ενώ θα επιστρέψει ορθόδρομος στις 12 Ιουλίου. Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να κινείται ανάδρομη στους Διδύμους, μέχρι τις 25 του μήνα. Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στον Αιγόκερω. Με την υπευθυνότητα σε έξαρση, οργανώστε και χειριστείτε όσα έχετε στο πρόγραμμά σας!

Την Κυριακή θα βγείτε από το τέλμα που βρεθήκατε την Παρασκευή και το Σάββατο. Θα είστε πιο αισιόδοξοι, θα έχετε την τάση να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον σας. Η μέρα ευνοεί τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, για τις οποίες χρειάζεται να κάνετε επώδυνες αλλαγές ή δύσκολες συνομιλίες με τα άτομα γύρω σας.

Η Κυριακή είναι ευνοϊκή μέρα για σωματική δραστηριότητα και αθλητισμό. Είναι ιδανική για να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι με την οικογένειά σας. Στην ερωτική σας ζωή θα επιτύχετε μια σημαντική εξέλιξη – αλλά μην βασίζεστε μόνο στην τύχη σας. Δώστε προσοχή στις νέες γνωριμίες με άτομα που προσπαθούν σκόπιμα να έρθουν σε επαφή μαζί σας. Δεν έχουν καλούς σκοπούς.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Την Κυριακή θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθείτε ή να επανασυνδεθείτε με φίλους, γείτονες ή συγγενείς. Προγραμματίστε τις ενέργειές σας για την επόμενη εβδομάδα, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με σημαντικά γεγονότα, ταξίδια, επαφές με ξένες χώρες. Σήμερα θα χαρείτε με κάποια απροσδόκητα νέα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα προκύψει κάποιο απροσδόκητο γεγονός, που σχετίζεται με ταξίδια ή με άτομα από άλλη πόλη ή χώρα. Η σημερινή θα είναι μια ευνοϊκή μέρα για ερωτικές εμπειρίες. Μπορεί να ανησυχήσετε για τα έξοδα που θα χρειαστεί να κάνετε την επόμενη εβδομάδα.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Η Κυριακή θα είναι μια δραστήρια και δυναμική μέρα. Θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά σας, που θα τεθούν σε εφαρμογή σήμερα ή μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. Είναι ευνοϊκή μέρα για ταξίδια, μετακομίσεις, επαφές με ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Η Κυριακή θα είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα κατά την οποία θα προκύψουν νέες ευκαιρίες. Ταυτόχρονα θα είστε ευάλωτοι σε λάθη ή χειραγώγηση από άλλους ανθρώπους. Σήμερα προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε για την ερωτική σας ζωή. Κάποιοι θα έχετε την ευκαιρία να αναθερμάνετε έναν παλιό σας έρωτα ή μια φιλική σχέση. Η μέρα φέρνει ενδιαφέροντα ή χρήσιμα νέα για εσάς.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments