Video

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 102: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 8/6 – Ο Κλεομένης αποκαλύπτεται;

Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 102: Τι θα δούμε σήμερα Δευτέρα 8/6 – Ο Κλεομένης αποκαλύπτεται;
Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 102: Όλα όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο (08/06/2020) της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Ο Δούκας αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Ανέτ, πως ο γιος της είναι ο Μελέτης ενώ προσπαθεί γι’ άλλη μια φορά να την πείσει να επιστρέψει στο Παρίσι, όμως η Ανέτ είναι αποφασισμένη να παραμείνει και να διεκδικήσει μια θέση στη ζωή του παιδιού της. Όμως, μια συζήτηση με την Πηνελόπη θα φέρει και πάλι την Ανέτ σε αδιέξοδο. Παράλληλα, η Δρόσω αντιλαμβάνεται το φλερτ του Ιορδάνη Αλεξανδρή, ενός νεαρού εμπόρου υφασμάτων, όμως δεν του αφήνει περιθώριο προσέγγισης. Ο Νικηφόρος καταφέρνει να πάρει, στα χέρια του, την περιβόητη μελέτη του Θεοτόκη και με τη συμπαράσταση της Ασημίνας βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στο σχέδιό του ν’ ανατρέψει τη βιομηχανική ζώνη.

Η Ελένη δέχεται ένα δώρο ιδιαίτερης σημασίας απ’ τον Κυπραίο ενώ την ίδια ώρα ο Λάμπρος βρίσκεται σ’ ένα δικηγορικό γραφείο προκειμένου να βρει μια λύση, για να πάρει διαζύγιο απ’ την Θεοδοσία. Θα καταφέρει, αυτήν τη φορά, να ελευθερωθεί; Ο Δημητράκης παρασέρνει τον Κλεομένη σ’ ένα απομονωμένο μέρος, προκειμένου να τον ξεμπροστιάσει μπροστά στα μάτια του Δούκα, του Κωνσταντή και του Μελέτη. Θα αποδειχθούν, επιτέλους, οι ισχυρισμοί του Μελέτη ή η τύχη του Κλεομένη δεν έχει, ακόμα, τελειώσει;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Ο έλεγχος στο φορτηγό των Σεβαστών αποδεικνύεται μάταιος, οδηγώντας τον Προύσαλη στα όριά του. Κι ενώ η Πηνελόπη πιέζει τον Δημητράκη για να μάθει αν έχουν βάση οι υποψίες του Μελέτη για τον άντρα της, η Ανέτ καταρρακώνεται, μόλις της αποκαλύπτεται το όνομα της οικογένειας που υιοθέτησε το παιδί της.

Ο Νικηφόρος συνεχίζει την προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του πατέρα του και προσπαθεί να πείσει τον Θεοτόκη να του δώσει την έκθεση. Η Ασημίνα, αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης, βλέπει τις προσπάθειές του και τις αναγνωρίζει, είναι όμως έτοιμη να τον συγχωρήσει;

Η ιστορία

Οι Άγριες Μέλισσες είναι ελληνική δραματική σειρά που προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 τη σεζόν 2019-2020, ενώ ανανεώθηκε και για δεύτερη χρονιά. Η σειρά γνωρίζει μεγάλη επιτυχία. Ο ισχυρός μεγαλογαιοκτήμονας της περιοχής Δούκας Σεβαστός θέλει πάση θυσία να αποκτήσει την έκταση που έχουν στον κάμπο τρεις ορφανές αδελφές, για να τη χρησιμοποιήσει προς ίδιον όφελος. Πρόκειται για τα κτήματα της 28χρονης Ελένης, της 22χρονης Ασημίνας και της 18χρονης Δρόσως.

Τα τρία κορίτσια έχουν χάσει και τον πατέρα και τη μητέρα τους και έτσι η μεγαλύτερη αδελφή, που είναι και η προστάτιδα των μικρότερων, αναγκάζεται ύστερα από πιέσεις να προχωρήσει σε μια συμφωνία με τον τσιφλικά. Να παντρευτεί τον μεγαλύτερο γιο του Σέργιο και εκείνος να πάρει τα κτήματα ως προίκα, αλλά παράλληλα να διασφαλιστεί το μέλλον της ίδιας και των μικρότερων αδελφών της. Ωστόσο, το βράδυ του γάμου της αυτή και η αδελφές της θα βάψουν τα χέρια τους με αίμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments