Video

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση Τρίτη 9/6: Οι δύο που αποχαιρετούν το παιχνίδι και η αρχή των ημιτελικών

MasterChef 4 spoiler αποχώρηση Τρίτη 9/6: Οι δύο που αποχαιρετούν το παιχνίδι και η αρχή των ημιτελικών
MasterChef 4 spoiler αποχώρηση Τρίτη 9/6: Όλα όσα θα δούμε σήμερα στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star.

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε τον Τζόν να καταφέρνει και να παίρνει την ασυλία, με την Μάρλεν, τον Διονύση και τον Σταυρή να είναι οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση, η οποία θα είναι διπλή. Στο σημερινό επεισόδιο, οι τρεις υποψήφιοι θα μονομαχήσουν με έναν να κερδίζει μία θέση στην εξάδα και δύο να αποχωρούν, αλλά όπως φαίνεται και στο τρέιλερ, οι κριτές δεν φάνηκαν να είναι ικανοποιημένοι με όσα είδαν.

Στην χθεσινή δοκιμασία οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση, μονομάχησαν για την ασυλία, όπου η αποστολή τους ήταν να κάνουν έξι συγκεκριμένες κοπές σε αρνί, όπως τους έδειξε ο F&B του MasterChef, Νίκος Θωμάς. Μάρλεν και Σταυρής είχαν τις δύο χειρότερες προσπάθειες και τέθηκαν αυτόματα προς αποχώρηση, ενώ οι Τζον και Διονύσης, που είχαν τις καλύτερες προσπάθειες, έπρεπε να επιλέξουν από μία κοπή, προκειμένου να φτιάξουν ένα πιάτο. Αυτός που έπεισε τους κριτές για να παραμείνει στο παιχνίδι ήταν τελικά ο Τζον.

Τι λένε οι διαρροές

Αυτό τι διάστημα διανύονται οι τελευταίες ημέρες που ο τηλεοπτικός διαγωνισμός βρίσκεται στον αέρα. Είναι μια περίοδος που οι αντοχές και τα άγχος των παικτών χτυπούν κόκκινο όσο όλα φτάνουν στο τέλος τους. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα spoilers, Μάρλεν και Διονύσης είναι αυτοί που φέρονται να αποχώρησαν από την συγκεκριμένη δοκιμασία.

Θα έχουμε κι άλλο κύκλο;

Μπορεί ακόμα να μην έχει ολοκληρωθεί ο τέταρτος κύκλος του ριάλιτι μαγειρικής, αλλά οι άνθρωποι του Star ετοιμάζονται ήδη για τον επόμενο κύκλο. Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο ένας εκ των τριών κριτών, Πάνος Ιωαννίδης. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη του στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” με την Σισσυ Χρηστιδου ανέφερε χαρακτηριστικά: “To MasterChef είναι ένα πρόγραμμα το οποίο έχει ωραία μαγειρική, αξιόλογους καλεσμένους. Το ριάλιτι υπάρχει και μέσα στις κουζίνες. Εγώ πρώτη φορά το είδα τώρα στην καραντίνα, τώρα έκατσα να δω επεισόδια. Γίνεται συζήτηση για την επόμενη σεζόν, είμαστε όλοι χαρούμενοι και ευχαριστημένοι και πάμε μάλλον για το 5”, είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments