Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [10/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [10/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [10/06/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Τετάρτη [10/06/2020].

κριός

Η καταστολή των συναισθημάτων σου, ίσως σου φαίνεται σωστή και λογική. Αλλά η ερωτική σου ζωή πρέπει να εκτιμηθεί με ορθολογισμό. Σύντομα θα μπορέσεις ν’ απελευθερώσεις από μέσα σου ό, τι συγκρατούσες…αλλά με πιο διαχειρίσιμο τρόπο. Δώσε σε ένα φαινομενικά σοβαρό ζήτημα, την προσοχή που χρειάζεται. Να ξέρεις όμως, πως αν αποκαλυφθεί ένα δράμα…θα είναι βραχύβιο.

ταύρος

Αν νιώθεις πως κάτι έχει παγώσει ανάμεσα σε σένα και τον εραστή σου, τότε τα επερχόμενα γεγονότα θα σε ενθουσιάσουν και θα σε καθησυχάσουν. Μπορεί μια συγκεκριμένη συζήτηση με τον εραστή σου, να οδηγήσει σε μια λύση που θα φέρει περισσότερη σπίθα κι αυθορμητισμό στη σχέση σας. Αν είναι η παθιασμένη πρόοδος αυτό που θέλεις, άνοιξε το μυαλό σου στις απαντήσεις και τις ιδέες που προσπαθούν να σε βρουν τώρα.

δίδυμοι

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείς τις παθιασμένες σου δυνατότητες αλλά και να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αξιόπιστο και απτό στα ερωτικά σου. Η σαφήνεια είναι το βασικό συστατικό για την πρόοδο της σχέσης σου, αλλά πρέπει να βασίζεται σε προσγειωμένα οράματα κι όχι σε ανάλαφρες φαντασιώσεις. Αν διαχωρίσεις τις φαντασιώσεις από το εφικτό…τότε θ’ αποφύγεις τις απογοητεύσεις.

καρκίνος

Μπορεί να μην χρειαστούν πολλά για να γεμίσεις την καρδιά σου με αγάπη και ένα ευπρόσδεκτο κύμα αισιοδοξίας. Ανεξάρτητα από το πώς το χάος κυριαρχεί με πολλούς τρόπους στη ζωή σου αυτή την περίοδο, μπορείς να γίνεις ο μαγνήτης, για πολύ αγάπη και υποστήριξη. Μόλις αγκαλιάσεις όλα όσα έρχονται στο δρόμο σου, η επιθυμία να προσφέρεις, θα ενταθεί υπέροχα. Δεν είναι τα χρήματα που κάνουν τον κόσμο να γυρίζει.

λέων

Το ανοιχτό μυαλό, ανοίγει νέες πόρτες στα ερωτικά σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε θα περιπλανηθείς με τον εραστή σου σε αχαρτογράφητες περιοχές. Αν είσαι ελεύθερη, μπορεί να θελήσεις μια συνεργασία για κάτι που σε ενδιαφέρει, με αποτέλεσμα αυτό να οδηγήσει σε κάτι περισσότερο. Η ομαδική εργασία είναι το εισιτήριό σου, για να διπλασιάσεις τις παθιασμένες σου δυνατότητες τώρα.

παρθένος

Οι τρόποι που θα βρεις για να ανακαλύψεις ξανά αυτό που σου αρέσει, μπορεί να φέρει την ευτυχία στην ερωτική σου ζωή, τώρα. Η δημιουργία ή η ενίσχυση μιας σχέσης, χρειάζεται μια ανιδιοτελή, γενναιόδωρη, ή ακόμη και πλούσια χειρονομία εκ μέρους σου. Αν εστιάζεις σε ό, τι έχεις…κι όχι σε ό,τι σου λείπει, τότε θα αρχίσεις να βλέπεις τον ρομαντικό σου κόσμο με ένα νέο και πιο θετικό φως.

ζυγός

Η Σελήνη επηρεάζει την περιπέτεια, ενισχύοντας τα ρομαντικά σου συναισθήματα και ενισχύοντας την επιθυμία σου, για νέες εμπειρίες. Παρόλο που ίσως χρειαστεί λίγη ώρα πριν μπορέσεις να πας να δεις το ηλιοβασίλεμα ή να εξερευνήσεις διάφορε μέρη με τον αγαπημένο σου, ο προγραμματισμός μιας παθιασμένης περιπέτειας… θα σου προσφέρει μια ευχάριστη και σέξι αναμονή, για το μέλλον.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

σκορπιός

Όσο περισσότερη αγάπη και στοργή προσφέρεις στο ταίρι σου, τόσο πιο εμπνευσμένη θα νιώσεις. Επομένως, προσκάλεσε ένα κύμα θετικότητας στην ερωτική σου ζωή και άφησέ το να βοηθήσει τις ρομαντικές σου ιδέες. Η αγάπη μπορεί να είναι το καύσιμο που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις παθιασμένες κι αξέχαστες στιγμές με το ταίρι σου, τώρα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να είσαι αισιόδοξη…. επειδή υπάρχουν λόγοι που σου το επιτρέπουν.

τοξότης

Είναι καιρός να τολμήσεις να ρισκάρεις στα ερωτικά σου. Μη βλέπεις την αγάπη και την οικειότητα σαν μια πολυτέλεια που απολαμβάνουν όλοι οι άλλοι σε ένα βαθύτερο επίπεδο από σένα. Κάνε κάτι τολμηρό που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει γρηγορότερα. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα άτομο, που θα του πέσει το σαγόνι στο πάτωμα, από τις σεξουαλικές σου προτάσεις – για όλους τους σωστούς λόγους!Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

αιγόκερως

Ανεξάρτητα από το αν είσαι ελεύθερη ή σε σχέση, ένα τυχερό άτομο φαίνεται έτοιμο να δει το φλογερό πάθος που έχεις. Αυτό θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας εποχής στενών επαφών. Έχεις δίκιο να είσαι λιγότερο προσεκτική απέναντι στο καθήκον και πιο ανοιχτόμυαλη στο να εκμεταλλευτείς το πάθος σου. Γι’ αυτό…πρόσφερε γενναιόδωρα.

υδροχόος

Έχεις την ευκαιρία να αγκαλιάσεις μια νέα εκδοχή της αγάπης και του ρομαντισμού τώρα. Αυτό θα μπορούσε να έχει ασυνήθιστες ιδιότητες… αλλά σου αρέσει! Ψάχνεις ανεξερεύνητους τρόπους για να εκφράσεις ό, τι είναι στο μυαλό και στην καρδιά σου…. και το να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, είναι ο σωστός τρόπος, για να ξεκινήσεις. Με τα νέα ξεκινήματα που σου προσφέρονται αυτό το διάστημα, όλα σχεδόν είναι δυνατά τώρα.

ιχθύες

Οι πληροφορίες ή οι συμβουλές που προσφέρεις στο ταίρι σου, είναι περισσότερες από ό,τι νομίζεις. Αν ο αγαπημένος σου θέλει να σου δείξει την εκτίμησή του με κάποιο τρόπο, τότε προσπάθησε να μην αφήσεις την ταπεινοφροσύνη σου, να δημιουργήσει εμπόδιο. Ξέρεις ότι δεν τον υποστηρίζεις, περιμένοντας ανταμοιβή και μετάλλιο. Όταν όμως γνωρίζεις, ότι η εκτίμηση είναι εγκάρδια και την αξίζεις, τότε αποδέξου την ευγενικά.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments