Αθλητισμός

Λάντο Νόρις McLaren: Τάχθηκε κατά των διακρίσεων και έχασε followers

Λάντο Νόρις McLaren: Τάχθηκε κατά των διακρίσεων και έχασε followers
Λάντο Νόρις McLaren: Η ξεκάθαρη θέση του νεαρού οδηγού κατά των διακρίσεων δεν άρεσε σε πολλούς από τους followers του.

Ο Λάντο Νόρις, ήταν μαζί με τον Λιούις Χάμιλτον, από τους πρώτους εκπροσώπους του αθλητισμού, που σχολίασαν την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, στη Μινεάπολη, από λευκό ασυτονομικό, κατά την διάρκεια της σύλληψης του. Ο 20χρονος Βρετανός οδηγός της MacLaren, εξέφρασε την υποστήριξή του στις διαμαρτυρίες κατά του ρατσισμού, σε όλον τον κόσμο και προέτρεψε τους πολλούς ακολούθους του στο Twitter και το κανάλι του Twitch (σ.σ. πάνω από 800.000 συνολικά) να αναλάβουν δράση και να υπογράψουν αναφορές για την καταπολέμηση των διακρίσεων.

Οπως, όμως, αποκάλυψε, προκαλώντας αίσθηση, από εκείνη την ημέρα, άρχισε να… χάνει ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Η ημέρα που εκφραζόμουν προς αυτήν την κατεύθυνση, είναι η ημέρα που έχασα τους περισσότερους ανθρώπους στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προσπαθείς να κάνεις το σωστό, αλλά πολλοί άνθρωποι δεν το πιστεύουν. Και αν δεν το πιστεύουν, χαίρομαι που δεν με ακολουθούν πια. Ωστόσο, πρέπει να εκμεταλλευτώ κάθε ευκαιρία για να πω στους ανθρώπους τι πιστεύω ότι είναι σωστό. Και θα το ξανακάνω».

Ο Λάντο Νόρις είχε ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα στον μαγικό κόσμο της Formula 1. Έχει βγει από την ακαδημία οδηγών της McLaren και μετά τις εξαιρετικές σεζόν στην Formula 2 πήρε προαγωγή. Στην πρώτη του σεζόν με τα χρώματα της McLaren έδειξε εντυπωσιακό πρόσωπο δείχνοντας ότι στο μέλλον μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής στο σπορ. Ειδικότερα από τη το 2021 που η Βρετανική ομάδα επιστρέφει στην οικογένεια της Mercedes υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Νόρις θα μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα βάθρα και νίκες.

Αυλαία στην Αυστρία

Θυμίζουμε ότι μέχρι σήμερα έχουν ανακοινωθεί 8 αγώνες στο νέο αναθεωρημένο πρόγραμμα της χρονιάς εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Σύμφωνα με αυτό, η… δράση αρχίζει στις 5 Ιουλίου στην πίστα Red Bull Ring με το αυστριακό γκραν πρι, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί άλλος ένας αγώνας στο ίδιο σιρκουί με την ονομασία «Grand Prix of Steiermark». Το εν λόγω γκραν πρι πήρε το όνομά του από την περιοχή Στυρία, όπου βρίσκεται το Σπίλμπεργκ και η πίστα Red Bull Ring.

Ακολουθεί μια εβδομάδα μετά το ουγγρικό γκραν πρι, ενώ ακολουθεί ένα μικρό… διάλειμμα, προτού η Φόρμουλα Ένα επιστρέψει με δύο «κολλητούς» αγώνες στο Σίλβερστοουν (σ.σ. το δεύτερο γκραν πρι θα φέρει τον τίτλο «70th Anniversary Grand Prix», ήτοι γκραν πρι 70ής επετείου, καθώς φέτος συμπληρώνονται 70 χρόνια από την έναρξη της Φόρμουλα Ένα) και το ισπανικό γκραν πρι στη Βαρκελώνη. Θα ακολουθήσει το βελγικό γκραν πρι στο Σπα, ενώ μια εβδομάδα αργότερα και συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί το ιταλικό γκραν πρι στην πίστα της Μόντσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments