Ελλάδα

Μαφιόζικη εκτέλεση Ζάκυνθος: Στην αστυνομία ο οδηγός που μετέφερε με το σκάφος του τους δράστες

Μαφιόζικη εκτέλεση Ζάκυνθος: Στην αστυνομία ο οδηγός που μετέφερε με το σκάφος του τους δράστες
Μαφιόζικη εκτέλεση Ζάκυνθος: Πρόκειται για κάτοικο Ζακύνθου, ο οποίος φέρεται να μετέφερε με φουσκωτό σκάφος τους δύο δράστες από τη Ζάκυνθο στην Κυλλήνη.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της μαφιόζικης επίθεσης που που έγινε πριν λίγες μέρες στη Ζάκυνθο. Οι δύο δράστες που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού, άνοιξαν πυρ εναντίον τους, έριξαν νεκρή την 37χρονη συνοδηγό και τραυμάτισαν σοβαρά τον 53χρονο οδηγό και σύζυγό της. Στη συνέχεια, εξαφανίστηκαν, με τους αστυνομικούς να αναζητούν μία γκρι Yamaha TDM 900.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, οι αστυνομικοί έχουν ήδη πραγματοποιήσει την πρώτη σύλληψη. Πρόκειται για κάτοικο Ζακύνθου, ο οποίος φέρεται να μετέφερε με φουσκωτό σκάφος τους δύο δράστες από τη Ζάκυνθο στην Κυλλήνη. Ο άντρας αυτός ανακρίνεται μέχρι αυτή την ώρα από την ΕΛ.ΑΣ.

Ο εντοπισμός του αποδεικνύει ότι οι ένοπλοι διέφυγαν από το νησί με φουσκωτό για να αποφύγουν τυχόν σύλληψή τους στο λιμάνι του νησιού. Η μοτοσικλέτα που χρησιμοποίησαν στην επίθεση δεν έχει εντοπιστεί μέχρι στιγμής. Οι έρευνες, πάντως, βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο και οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μέσα από τις αναλύσεις των κλήσεων από κινητά τηλέφωνα αλλά και από τις κάμερες ασφαλείας, θα μπορέσουν σύντομα να ταυτοποιήσουν τους δράστες. Υπενθυμίζεται ότι η 37χρονη που δολοφονήθηκε είναι επιχειρηματίας στη Ζάκυνθο, το ίδιο και ο σύζυγός της, ο οποίος νοσηλεύεται τραυματισμένος στο νοσοκομείο με δύο διαμπερή τραύματα και μία σφαίρα στο σαγόνι.0

Με ναρκωτικά και μαστροπεία μπλεγμένος ο 54χρονος

Πλέον οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνες τους στο παρελθόν του 54χρονου επιχειρηματία, οποίος διαθέτει μια ξενοδοχειακή μονάδα στην Ζάκυνθο και μια εταιρεία ενοικίασης μοτοσυκλετών και αυτοκινήτων στο νησί.  Με βάση τις πληροφορίες του newsit.gr και όπως προκύπτει από τα αρχεία τις Ασφάλειας, ο 54χρονος είχε απασχολήσει κατά το παρελθόν για ναρκωτικά και μαστροπεία, ενώ είχε εκτίσει ποινή 4 ετών και είχε αποφυλακιστεί κανονικά. Έκτοτε δεν απασχόλησε τις Αρχές.

Στο μικροσκόπιο το παρελθον του

Ωστόσο κάποιες φήμες που κυκλοφορούν στο νησί τα τελευταία χρόνια, ήθελαν των 54χρονο να είχε βοηθήσει τις αρχές του νησιού για την εξιχνίαση ληστείας σε βάρος επιχειρηματία τις Ζακύνθου το Καλοκαίρι του 2016 με λεία μισό εκατομμύριο ευρώ, όπου μάλιστα φέρεται να είχε παρουσιαστεί ως μάρτυρας κατηγορίας στην δίκη. Αυτές οι πληροφορίες αλλά και το περιστατικό έχουν μπει πια στο “μικροσκόπιο” των Αρχών, καθώς οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το “συμβόλαιο” να “υπογράφηκε” με φόντο αυτές τις φήμες. Μάλιστα στη συγκεκριμένη υπόθεση, εν προκειμένω της ληστείας στον επιχειρηματία το 2016, είχε ακουστεί και το όνομα αστυνομικού που υπηρετούσε στο νησί.

Ήθελαν και τους 2 νεκρούς

Πάντως και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, οι αστυνομικοί που ερευνούν την αιματηρή μαφιόζικη επίθεση, φέρονται πεπεισμένοι πως οι επαγγελματίες εκτελεστές ήρθαν από την Αθήνα στη Ζάκυνθο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στην διάθεση τους, ώστε να στήσουν το καρτέρι θανάτου στον επιχειρηματία και την σύζυγο του. Άλλωστε οι αστυνομικοί θεωρούν πως η δολοφονία τις συντρόφου του 54χρονου επιχειρηματία δεν είναι “παράπλευρη απώλεια”, αλλά οι δράστες ήθελαν νεκρούς και τους δυο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments