Ελλάδα

Τροχαίο Ισθμός Κορίνθου: Αναποδογύρισε όχημα – Δύο άτομα εγκλωβίστηκαν

Τροχαίο Ισθμός Κορίνθου: Αναποδογύρισε όχημα – Δύο άτομα εγκλωβίστηκαν
Τροχαίο Ισθμός Κορίνθου: Σοκαριστικό τροχαίο έγινε στον Ισθμό Κορίνθου με δύο γυναίκες να εγκλωβίζονται κάτω από το όχημά τους που ανατράπηκε και να χρειάζεται η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα έγινε στο 74ο χλμ στην εθνική οδό Αθηνών–Κορίνθου, στο ύψος της Καλαμακίου. Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, ενώ εγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες που επέβαιναν σε αυτό. Η Πυροσβεστική απεγκλώβισε τις δύο γυναίκες, οι οποίες είναι τραυματισμένες.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο έσπευσαν αμέσως η Αστυνομία και ασθενοφόρο και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των δύο γυναικών

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Πυροσβεστικής, επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με δύο οχήματα για να καταφέρουν να απεγκλωβίσουν τις δύο άτυχες γυναίκες.

Δείτε φωτογραφίες

Σοβαρό τροχαίο και στη Συγγρού – Επίσης, με εγκλωβισμό γυναίκας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουνίου στη λεωφόρο Συγγρού και συγκεκριμένα στο ρεύμα προς Πειραιά, με αποτέλεσμα μία γυναίκα να βρεθεί εγκλωβισμένη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της. Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το αυτοκίνητο αναποδογύρισε και καρφώθηκε σε κολόνα, με αποτέλεσμα η γυναίκα να εγκλωβιστεί μέσα σε αυτό. Η γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά, ενώ σημειώνεται, ότι χρειάστηκε η επέμβαση πυροσβεστών για να απεγκλωβιστεί από το όχημα.

Έπεσε νταλίκα στο λιμάνι της Καβάλας

Απίστευτες εικόνες είδαν το φως της δημοσιότητας από την Καβάλα, με μια νταλίκα να πέφτει μες στο νερό στο λιμάνι της πόλης, σοκάροντας όσους βρέθηκαν στο σημείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kavalanews.gr, απενεργοποιήθηκε το σύστημα ακινητοποίησης και η καρότσα βρέθηκε εκτός ελέγχου.

Στην πορεία προς τη θάλασσα, η καρότσα σταμάτησε πάνω στην πλωτή εξέδρα γεγονός που έκανε την απομάκρυνση της από το σημείο, ευκολότερη. Από την νταλίκα προκλήθηκανσημαντικές φθορές σε σκάφη που ήταν δεμένα στο λιμάνι και πολύ πιθανόν και στην ίδια την εξέδρα.

Λιγότερα τροχαία φέτος στο τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Θετικά είναι τα νέα που έγιναν γνωστά από την Τροχαία με βάση τα στοιχεία που δόθηκαν από την υπηρεσία για το φετινό τριήμερο του Αγίου Πνεύματος σε σχέση με τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή του στον δρόμο.

Πιο συγκεκριμένα, μειωμένος ήταν φέτος, σε σχέση με το 2019, ο αριθμός των θυμάτων από τροχαία δυστυχήματα τη διάρκεια της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος (5-8 Ιουνίου), σε όλη την Ελλάδα. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, 3 άτομα έχασαν τη ζωή τους έναντι 9 το 2019 σε τροχαία δυστυχήματα, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά 8 έναντι 11 το αντίστοιχο περσινό διάστημα και 107 ελαφρά, έναντι 169.Παράλληλα, σε 49.585 ελέγχους που πραγματοποίησε η Τροχαία, από 5/6 έως 8/6 σε όλη την Ελλάδα, βεβαιώθηκαν, συνολικά,13.498 παραβάσεις.

Επίσης, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για τις εξής: 3.086 για υπερβολική ταχύτητα, 635 για μη χρήση κράνους, 526 για μέθη, 395 για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 272 για έλλειψη δελτίου τεχνικού ελέγχου οχήματος, 212 για χρήση κινητού τηλεφώνου, 156 για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, 117 για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, 79 για αντικανονικούς ελιγμούς, 75 για αντικανονική προσπέραση, 36 για παραβίαση προτεραιότητας, 21 για μη χρήση παιδικού καθίσματος, 4 για κίνηση στην αριστερή λωρίδα και 7.884 διάφορες άλλες παραβάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments