Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [11/06/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [11/06/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [11/06/20].

Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια την Πέμπτη [11/06/20]. Αστρολόγος Σήμερα είναι Πέμπτη, ημέρα που την κυβερνά ο Δίας. Ο πλανήτης της εύνοιας βρίσκεται στον Αιγόκερω, όπου συγκατοικεί με τον Πλούτωνα. Από εκεί φροντίζει να σας επαναφέρει σε μια πιο σταθερή καθημερινότητα. Το σύστημα αναδόμησης βρίσκεται σε εξέλιξη. Η Σελήνη περνά στους Ιχθύες από πολύ νωρίς σήμερα. Η διάθεση της προσφοράς θα επικρατήσει στην ατμόσφαιρα, γι’ αυτό βοηθήστε όποιον και όπου μπορείτε. Να έχετε πίστη ότι κάθε καλή πράξη θα έχει αποτέλεσμα!

Ο Ήλιος στους Διδύμους σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες. Είναι πιθανό να αποκαλυφθεί κάτι που δεν είχατε δει ως τώρα… Και ένα τετράγωνο της Σελήνης με την ανάδρομη Αφροδίτη αργότερα, ίσως αποκαλύψει κάτι καλύτερο από το αναμενόμενο. Με ένα βήμα, μία μέρα τη φορά, όλα βελτιώνονται. Την Πέμπτη θα αισθάνεστε πιο αισιόδοξοι, θα έχετε καλύτερη διάθεση ή υψηλότερες προσδοκίες για το μέλλον. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σας, μπορεί να χαρείτε με κάποια επιπλέον χρήματα αλλά και να προκαλέσετε χάος με παράλογες, βιαστικές αγορές. Η έκπληξη της μέρας μπορεί να σχετίζεται με κάποιο μυστικό που αποκαλύφθηκε κατά λάθος από έναν φίλο, συνάδελφο ή γνωστό σας.

chartomantia-098Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για προγραμματισμένες συναντήσεις και εκδηλώσεις. Είναι πιθανό να λάβετε κάποια πρόσκληση για το τέλος της εβδομάδας. Η επικοινωνία σας με άτομα στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού ή των Ιχθύων θα είναι δυναμική. Μην ασχοληθείτε με σημαντικά οικονομικά έγγραφα σήμερα, καθώς θα είστε επιρρεπείς σε λάθη και παραλείψεις.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Παρά τις πολλές σας δεσμεύσεις, θα μπορέσετε να απολαύσετε τη μέρα. Η εξέλιξη των σχεδίων σας θα εξαρτηθεί από την ενεργητικότητά σας. Εάν προσπαθήσετε, θα έχετε μια επιτυχημένη μέρα. Ευνοούνται οι συναντήσεις ή συγκεντρώσεις.

Για εσάς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Σήμερα θα προκύψουν κάποια έξοδα, που σχετίζονται με αγορές ή επείγουσες πληρωμές. Οι συναντήσεις θα σας γεμίσουν με πολλά συναισθήματα και εμπειρίες. Μπορεί να μάθετε σημαντικά ή ενδιαφέροντα πράγματα. Η μέρα είναι ευνοϊκή για ερωτικές εμπειρίες. Μην βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, πριν κρίνετε τη συγκεκριμένη κατάσταση με σύνεση.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Την Πέμπτη πρέπει να δεσμευτείτε πιο σοβαρά για την ολοκλήρωση μιας επαγγελματικής σας δέσμευσης. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, κάτι που μπορεί να κάνει τη μέρα αγχωτική για εσάς. Η Πέμπτη είναι ευνοϊκή για κοντινά ταξίδια.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Την Πέμπτη θα θελήσετε να προγραμματίσετε ενέργειες που σχετίζονται με επισκευές στο σπίτι ή την επίλυση προβλημάτων ιδιοκτησίας. Κάποιοι θα δεσμευτείτε να συμμετέχετε σε μια επερχόμενη οικογενειακή συγκέντρωση. Η Πέμπτη υποδεικνύει μια έκπληξη, που σχετίζεται με ένα κορίτσι ή μια νεαρή γυναίκα. Πολλοί θα επανεξετάσετε ένα ταξίδι που πρόκειται να πραγματοποιήσετε τις επόμενες μέρες.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments