Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [11/06/2020]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [11/06/2020]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [11/06/2020].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια για την Πέμπτη [11/06/2020].

κριός

Δείχνοντας λίγη ανεμελιά θα δημιουργήσεις μια νέα περιπετειώδη εμπειρία για σένα και το ταίρι σου. Εγκατέλειψε μια ζώνη άνεσης και σταμάτα ν’ ακολουθείς συμπεριφορές του παρελθόντος – της ελάχιστης αντίστασης- στη σχέση σου. Το να περάσεις μερικές από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής σου γίνεται προτεραιότητά σου τώρα.

ταύρος

Ο ουρανός σου προσφέρει την ιδανική κοσμική υποστήριξη για να γίνεις λιγάκι ριζοσπαστική με τα ερωτικά σου. Απελευθερώσου από συνδέσεις με προηγούμενες ερωτικές σχέσεις, ειδικά αν καταλαμβάνουν πολύ ψυχικό και συναισθηματικό χώρο μέσα σου. Ένας εντελώς νέος ερωτικός κόσμος σε περιμένει να τον αγκαλιάσεις και να τον εξερευνήσεις. Είναι η πλέον κατάλληλη στιγμή, για να κάνεις αυτό το βήμα που σκεφτόσουν καιρό. Λοιπόν…κάντο.

δίδυμοι

Ίσως νιώσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις στο ταίρι σου μια ερώτηση που είχες καθυστερήσει μέχρι τώρα. Η αυθεντικότητά σου στη συζήτηση διατηρεί την αλήθεια και από τις δύο πλευρές. Θέλεις να κατανοήσεις ακριβώς κάτι…για το οποίο ο αγαπημένος σου θα μπορούσε να σε βάλει στην εικόνα. Η ερώτησή σου είναι ακριβής…..το ίδιο θα είναι και η απάντηση.

καρκίνος

Θέλεις να εξαφανίσεις τη ρουτίνα από τη σχέση σου, που πλέον δεν εξυπηρετεί κανέναν από τους δυο σας….κι έχει γίνει κουραστική. Η ευτυχία σου είναι πλέον προτεραιότητα τώρα και η ρουτίνα δεν έχει θέση εδώ. Ξέρεις τι σε εμποδίζει από τις παθιασμένες εμπειρίες που προσφέρονται. Και μπορείς να σχεδιάσεις μια νέα πορεία για να τις εξερευνήσεις με το ταίρι σου.

λέων

Αν ο αγαπημένος σου είναι αντίθετος σε ένα σχέδιο, τότε ενημέρωσέ τον πως έχεις συμπεριλάβει και τις ανάγκες του σ’ αυτό. Είναι σημαντικό να προσέχεις αυτά που επιθυμείς και λαχταράς να ζήσεις. Ξέρεις επίσης πως οι τρέχουσες καταστάσεις, καθορίζουν το δρόμο της εξέλιξης του παθιασμένου σου σχεδίου. Και αν ο εραστής σου πρέπει να θυμηθεί γιατί κάτι είναι τόσο σημαντικό για σένα… τότε να του το θυμίσεις.

παρθένος

Θέλεις περισσότερη φυσική επαφή με τον εραστή σου, επειδή γνωρίζεις ότι η καρδιά σου θα χαρεί, αν ενισχυθεί η σχέση σου. Αυτό που ξεδιπλώνεται τώρα με τον εραστή σου, θα σας φέρει πιο κοντά σε μια νέα και συναρπαστική περιοχή. Προς το παρόν, προχώρησε με αγάπη και υπομονή. Και το καλό που περιμένει…. θα εκδηλωθεί αρκετά σύντομα.

ζυγός

Αν είσαι κολλημένη σε μια ρουτίνα που δεν σε εμπνέει πλέον ή θέλεις νέες εμπειρίες, θα βιώσεις σύντομα μερικές από αυτές που θα είναι εμπνευσμένες και απελευθερωτικές. Ένα βήμα γεμάτο αυτοπεποίθηση θα σε οδηγήσει σε μια νέα παθιασμένη περιοχή. Οι νέες προοπτικές σου για την αγάπη, τον ρομαντισμό και την οικειότητα μπορούν να σε βοηθήσουν να μεταμορφώσεις με υπέροχο τρόπο τη σχέση σου.

σκορπιός

Αν είσαι επιφυλακτική για την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής, τότε σκέψου τις παθιασμένες δυνατότητές σου, χωρίς να μιλήσεις. Νέοι ρομαντικοί και οικείοι στόχοι θα σε εμπνεύσουν θα σε ωθήσουν να γίνεις πιο τολμηρή με τον έρωτα. Η καρδιά σου προβλέπει μια αλλαγή, και υιοθετώντας μια ειλικρινή και αυθεντική προσέγγιση στον έρωτα….θα ενθαρρύνεις τις αλλαγές που θέλεις.

τοξότης

Το να φροντίσεις τώρα τον εαυτό σου δεν είναι μόνο καλή ιδέα…είναι απαραίτητο. Και μη πιστέψεις πως αν εστιάσεις στον εσωτερικό σου κόσμο για λίγο αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου. Ξέρεις ότι τα παθιασμένα σχέδια που κάνεις για αύριο…δεν αφορούν όλα εσένα. Αν όμως η φροντίδα του εαυτού σου πρέπει να είναι προτεραιότητα για λίγο, τότε δεν υπάρχει τίποτα εγωιστικό στο να το κάνεις.

αιγόκερως

Αλλάζουν οι προτεραιότητές σου στην ερωτική σου ζωή και θα λάβεις το μήνυμα της εσωτερικής σου φωνής, για ν’ αφήσεις πίσω σου, ό,τι δεν εξυπηρετεί πλέον τον παθιασμένο σκοπό σου. Αν η καρδιά σου σε παροτρύνει να ξαναμπείς στην ερωτική αρένα, τότε κάνε σταθερά πλάνα. Η αγάπη πρέπει να τροφοδοτεί τη χαρά σου, όχι περιστασιακά…αλλά μόνιμα.

υδροχόος

Είναι καιρός να δεις τη σχέση σου, μέσα από ένα ρεαλιστικό φακό. Ίσως, πρέπει να εξισορροπήσεις την επιθυμία σου για εγγύτητα με την ανάγκη σου για ανεξαρτησία. Μπορεί να δημιουργηθεί ή να ενισχυθεί η σχέση σου, θέτοντας όρια γύρω από την προσωπική ελευθερία και των δυο σας. Και η ειλικρίνεια θα διασφαλίσει ότι τα ερωτικά σου, ευθυγραμμίζονται με τα παθιασμένα οράματά σου για το μέλλον.

ιχθύες

Η σχέση σου έχει γίνει κουραστική….όμως με λίγη φαντασία μπορεί να αλλάξει ριζικά. Άφησε το μυαλό σου να παίξει με τις παθιασμένες δυνατότητες, απελευθερώνοντας την ερωτική σου ζωή από μια βαριά αλυσίδα, στην οποία ήταν δεμένη πολύ καιρό. Είτε είσαι ελεύθερη είτε σε σχέση, ξέρεις πως η αγάπη πρέπει να σε αναζωογονεί και να σε εμπνέει…κι όχι να σου φαίνεται σαν δουλειά. Κάνε μια ειλικρινή, δημιουργική αλλαγή και η ρομαντική αναζωογόνηση και η έμπνευση θα είναι δική σου.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments