Ελλάδα

Επίθεση βιτριόλι: Όλη η δικογραφία για την 35χρονη – Οι καταθέσεις και τα ντοκουμέντα

Επίθεση βιτριόλι: Όλη η δικογραφία για την 35χρονη – Οι καταθέσεις και τα ντοκουμέντα
Επίθεση βιτριόλι: Όλες οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις που φανερώνουν τις κινήσεις της δράστιδος, η περούκα, τα ρούχα, το μαύρο σακίδιο και ο διάλογος που είχε με το ταξί.

Βγήκε στο φως της δημοσιότητας η δικογραφία της επίθεσης με βιτριόλι που έγινε στις 20 Μαΐου στην Καλλιθέα με θύμα την 33χρονη, Ιωάννα Π. Αποκαλυπτικές είναι οι καταθέσεις του συντρόφου της 35χρονης κατηγορούμενης αλλά και του θύματος για τα όσα συνέβησαν.

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα φανερώνουν τις κινήσεις της δράστιδος, η περούκα, τα ρούχα που φορούσε και το μαύρο σακίδιο που κουβαλούσε αλλά και ο διάλογος που είχε με την εταιρεία που παρήγγειλε το ταξί παρουσιαζόμενη ως Ελληνοαμερικανίδα με το όνομα Κωνσταντίνα Χατζηφωτίου.

Η μαρτυρία της Ιωάννας

Η Ιωάννα αποκάλυψε τι έγινε όταν ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την 35χρονη. «Είδα ξαφνικά μπροστά μου μια γυναικεία φιγούρα, η οποία φορούσε μαύρη προστατευτική μάσκα, η οποία ήρθε κοντά μου με κοίταξε στα μάτια και χωρίς να μου πει τίποτα μου πέταξε στο πρόσωπο κάποιο καυστικό υγρό». Αυτά είναι τα λόγια της άτυχης Ιωάννας μέσα από την δικογραφία.

Η στιγμή της επίθεσης στην 34χρονη Ιωάννα αλλά και όλες οι κινήσεις της 35χρονης που φέρεται να διέπραξε την επίθεση με το βιτριόλι περιγράφονται στην δικογραφία που έχουν σχηματίσει οι αρχές και φέρνει στο φως το newsit.gr.

Τι αποκάλυψε ο σύντροφος της 35χρονης

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο σύντροφος της 35χρονης τόνισε στις αρχές, ότι «πριν περίπου δύο χρόνια σε ένα καφενείο στην περιοχή του Ζωγράφου, γνώρισα μία γυναίκα σε κοινή παρέα. Συνεχίσαμε να επικοινωνούμε φιλικά, μέσω Messenger, όπου και αναπτύξαμε μία ελεύθερη ερωτική σχέση, την οποία διατηρούμε μέχρι και σήμερα».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «η σχέση μας δεν έχει ούτε εντάσεις, ούτε πιέσεις και έχουμε βρεθεί κάποιες φορές καθώς μένουμε και οι δύο στην περιοχή του Ζωγράφου. Με την εν λόγω γυναίκα δεν έχουμε σταθερή σχέση και γνωρίζω ελάχιστα για την προσωπική της ζωή. Λόγω των κοινών γνωστών που είχαμε μου βγήκε σαν προτεινόμενη διαδικτυακή φίλη η Ιωάννα στην οποία και έκανα αίτημα φιλίας. Με την εν λόγω γυναίκα ανταλλάξαμε 5-10 τυπικά μηνύματα, πλην όμως δεν βρεθήκαμε ποτέ από κοντά και δεν υπήρξε εδώ και έναν χρόνο περαιτέρω επαφή μαζί της», συμπλήρωσε ακόμη.

Η μαρτυρία της οδηγού ταξί για την παραμονή της επίθεσης

«Περίπου 09.30 εμφανίστηκε στο παράθυρο του ταξί μου μια κοπέλα εμφανώς αγχωμένη και μου ζήτησε να την περιμένω για 20 με 25 λεπτά στο σημείο που βρισκόμουν ήδη. Σε κλάσματα δευτερολέπτου εξαφανίστηκε και είδα μόνο ότι πέρασε από την απέναντι πλευρά της λεωφόρου. Μετά από 20 περίπου λεπτά η γυναίκα εμφανίστηκε διαγωνίως από την απέναντι πλευρά που είναι η εκκλησία της Αγίας Ελεούσας, εμφανώς αγχωμένη και τρεχάτη. Μπήκε στο ταξί και με ενημέρωσε ότι πάμε στο Α Νεκροταφείο στο Μετς».

Τι συνέβη την ώρα της επίθεσης

Η οδηγός ταξί συνεχίζει στην κατάθεσή της: «Την επόμενη ημέρα 20-05-2020 στις 09.05 πήγα στην Ελευθερίου Βενιζέλου έξω ακριβώς από την ΔΕΗ και πάρκαρα. Πριν τις 09.30 και γύρω στις 09.25 η ίδια γυναίκα εμφανίστηκε και μου είπε: “περιμένέ με εδώ δεν θα αργήσω πολύ” και να την χρεώσω κανονικά. Έφυγε προς απέναντι την πλευρά της Αγίας Ελεούσας και εξαφανίστηκε. Εμφανίστηκε σύντομα μετά από 10 λεπτά με ένα τέταρτο το πολύ τρέχοντας. Μπήκε στο πίσω κάθισμα, πίσω από εμένα. Την ρώτησα που πηγαίνουμε, άργησε λίγο να απαντήσει και μου είπε: “στο Μετς όπως και χθες”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments