Lifestyle

Βουγιουκλάκη σπάνια φωτογραφία: Η σπάνια εμφάνισή της το 1958 στην Κρήτη

Βουγιουκλάκη σπάνια φωτογραφία: Η σπάνια εμφάνισή της το 1958 στην Κρήτη
Βουγιουκλάκη σπάνια φωτογραφία: "Η Αλίκη το 1958 ταξιδεύει στην Κρήτη για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας"

Μια διαφορετική και σπάνια φωτογραφία από την αξέχαστη Αλίκη Βουγιουκλάκη δημοσιεύθηκε, εδώ και λίγες ώρες, στο διαδίκτυο από τον γιο της, Γιάννη Παπαμιχαήλ. «Άλλη μια σπάνια φωτογραφία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στη σχετική δημοσίευση. «Η Αλίκη το 1958 ταξιδεύει στην Κρήτη για να παρευρεθεί στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Χαρούμενοι αλήτες» με τους υπόλοιπους συντελεστές, όπου αποθεώνεται κυριολεκτικά και στο αεροδρόμιο και σε όλες τις πόλεις όπου εμφανίζεται.

Στο πλαίσιο της παραμονής της στο νησί επισκέπτεται το Ανάκτορο της Κνωσού (φωτογραφία) όπου κάθεται στο ξύλινο αντίγραφο του πέτρινου θρόνου» συμπλήρωσε ο γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Σπάνιο βίντεο της Αλίκης Βουγιουκλάκη να χορεύει στο σπίτι της

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι γνωστό πως περνούσε τα καλοκαίρια της στο εξοχικό της στο Θεολόγο. Εκεί ξεκουραζόταν και περνούσε μοναδικές ιδιωτικές ξένοιαστες στιγμές με την οικογένειά της αλλά και με τους αγαπημένους της φίλους. Ο γιος της Γιάννης Παπαμιχαήλ, δημοσίευσε στο επίσημο προφίλ της Αλίκης στο Instagram, ένα βίντεο που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας και δείχνει την πρωταγωνίστρια να χορεύει με χάρη και νάζι στα γενέθλια της μητέρα της Έμυς.

«Αδημοσίευτο βίντεο από το προσωπικό μου αρχείο, με την μητέρα μου να διασκεδάζει στον αγαπημένο της Θεολόγο στα γενέθλια της γιαγιάς μου Εμυς, τον Αύγουστο του 1988» έγραψε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ κάτω από το βίντεο ντοκουμέντο.

Δείτε το παρακάτω:

Λίγα λόγια για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη γεννήθηκε στις 20 Ιουλίου 1934 στο Μαρούσι Αττικής από τον Ιωάννη Βουγιουκλάκη, δικηγόρο και πρώην Νομάρχη Αρκαδίας (8/1941-6/1943) και την Αιμιλία Κουμουνδούρου. Η οικογένειά της κατάγεται από το χωριό Λάγια της Μάνης. Κατά τη διάρκεια της γερμανικής Κατοχής ο πατέρας της ήταν νομάρχης, διορισμένος από την κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου και δολοφονήθηκε το 1943 από μέλη του ΕΛΑΣ. Ο θάνατος του πατέρα της της στοίχισε πολύ, δεν είχε την πατρική στοργή και η μητέρα της ανέλαβε μόνη της υπό δύσκολες συνθήκες να μεγαλώσει τα τρία παιδιά, την Αλίκη, τον Αντώνη και τον Τάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments