Video

Xbox Series X: Ανακοινώθηκε το Metal: Hellsinger

Xbox Series X: Ανακοινώθηκε το Metal: Hellsinger
Xbox Series X: Ανακοινώθηκε για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X το rhythm fps shooter Metal: Hellsinger.

Αποκαλύφθηκε μέσα από το IGN Summer of Gaming το Metal: Hellsinger. Πρόκειται για ένα ρυθμικό FPS παιχνίδι που έχει έντονο “άρωμα” από τα Crypt of the NecroDancer και DOOM. Ο τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το σουηδικό στούντιο, The Outsiders. Ο τίτλος λαμβάνει χώρα στα άδυτα της κόλασης και ηχεί από metal μουσικές με φωνητικά από τους Matt Heafy, Alissa White- Gluz και πολλούς ακόμη. Ένα χαρακτηριστικό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι ότι όταν πυροβολείτε με το όπλο σας, η μάχη γίνεται πιο έντονη με τη μουσική να ακολουθεί συγκεκριμένους ρυθμούς.

Η αφήγηση γίνεται από τον διάσημο ηθοποιό και voice actor, Troy Baker, και στην ιστορία θα δούμε τον μισό άνθρωπο, μισό δαίμονα “The Unknown” να πολεμάει βαθιά μέσα στην κόλαση θέλοντας να καταστρέψει το The Red Judge.  Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σκηνοθεσία του παιχνιδιού έχει αναλάβει ο David Goldfarb που μεταξύ άλλων έχει δουλέψει στα PayDay 2 και Battlefield: Bad Company 2. Το Metal: Hellsinger αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021 για PC, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 και Xbox Series X.

Δείτε το πρώτο, καταιγιστικό trailer παρακάτω.

GTA V: Έρχεται σε PS5 και Xbox Series X με σημαντικές αναβαθμίσεις

Eν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό από την Rockstar Games μια αναβαθμισμένη έκδοσης του GTA V έρχεται για το PS5 και για το Xbox Series X, με περισσότερο υλικό και διάφορα perks για τους gamers. Στο “νέο” GTA V θα δούμε σημαντικές αναβαθμίσεις σε τεχνικό επίπεδο, στην απόδοση και φυσικά στα γραφικά, με τη Rockstar να εκμεταλλεύεται πλήρως τις τεχνικές δυνατότητες του PS5. Σημειώστε, επίσης, ότι το GTA Online θα είναι διαθέσιμο ως αυτόνομος τίτλος για όποιον θέλει να παίζει μόνο αυτό. Σε ό,τι αφορά τα perks, όλοι οι συνδρομητές του PS Plus θα λαμβάνουν κάθε μήνα $1 εκατ. για το GTA Online μέχρι να κυκλοφορήσει το τελευταίο για το PS5 το 2021. Τα χρήματα αυτά θα αποθηκεύονται στο Maze Bank Account του κάθε παίκτη μέσα σε 72 ώρες αφότου πραγματοποιήσει login. Επιπλέον, η πρόσβαση στο GTA Online θα είναι δωρεάν για το πρώτο τρίμηνο, αρκεί φυσικά να έχεις πληρωμένη τη συνδρομή στο PS Plus.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments