Lifestyle

Τζούλια Νόβα: «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση»

Τζούλια Νόβα: «Εγώ αποχώρησα από τη σχέση»
Τζούλια Νόβα: Η όμορφη παρουσιάστρια μίλησε για τον χωρισμό της και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο που μετά από 12 χρόνια σχέσης, δεν είναι μαζί με τον Γιάννη Μάρκου.

Η όμορφη παρουσιάστρια Τζούλια Νόβα, μίλησε στο «Secret των Παραπολιτικών» και αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο του χωρισμού της από τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου.

«Γενικότερα το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά. Εγώ είμαι υπερκινητικός άνθρωπος. Μου αρέσει να βγαίνω έξω, να γνωρίζω κόσμο, να κάνω παρέες. Ο Γιάννης δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ ήθελα να κάνω διάφορα πράγματα στη ζωή μου. Εκείνος δεν ήθελε να με ακολουθήσει. Από πίεση σε πίεση δεν γινόταν να προχωρήσουμε», τόνισε η Τζούλια Νόβα.

Η ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει

«Το είχαμε καταλάβει πολύ καιρό πριν, αλλά ήλπιζα ότι θα αλλάξει. Προσπαθούσα να τον πείσω, να τον πιέσω βασικά να αλλάξει, αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν». Όσο για τα ρεπορτάζ που τους εμφάνιζαν ένα βήμα πριν από τον γάμο, απάντησε ότι «εγώ περίμενα την πρόταση κανονικά. Πρόταση εκείνος νομίζω ότι δεν είχε στο μυαλό του να κάνει. Οπότε και εγώ δεν τον είχα πάρει 100% στα σοβαρά».

Έτσι, οι δύο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 12 χρόνια κοινής πορείας. Να σημειωθεί πως τα πρώτα δημοσιεύματα μίλησαν για αναβολή του γάμου τους με τον Γιάννη Μάρκου ενώ μετά από λίγο μιλούσαν για τον χωρισμό τους.

Το πρώην κορίτσι του «τροχού της Τύχης» έδωσε τη δική της πλευρά για το τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους, λέγοντας ότι η απόφαση ήταν δική της. «Τα σπάσαμε. Εγώ αποχώρησα», αποκάλυψε η όμορφη παρουσιάστρια στην εφημερίδα «Sectret».

Και όσο αφορά στην ερώτηση αν έχει μετακομίσει μετά τον χωρισμό ανέφερε το εξής: «Ναι, έφυγα. Κάθομαι στη μητέρα μου», απάντησε. «Τώρα, βόλτες και διακοπές. Μπορεί Μύκονο και Σαντορίνη».

Ποια είναι η Τζούλια Νόβα;

Η Τζούλια Νόβα γεννήθηκε στην Ουκρανία και εργάζεται ως μοντέλο. Εκεί έμεινε μέχρι τα 13 της και στη συνέχεια ήρθε στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, εντασσόμενη στο πρακτορείο Cristi Models, ενώ ακολούθησαν διάφορες δουλειές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η ενασχόλησή της με την τηλεόραση ξεκίνησε όταν συμμετείχε στην πρωινή εκπομπή του Mega με τον Πέτρο Κωστόπουλο και την Τζένη Μπαλατσινού, ως μοντέλο, στη στήλη της μόδας. Αν και σπούδασε τραπεζικά, δεν θέλησε ποτέ να ασκήσει αυτό το επάγγελμα. Όπως έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της στο «Thema People», το παιχνίδι με τους αριθμούς την άφηνε παγερά αδιάφορη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments