Video

Λάρισα: Αεροσκάφος «ξήλωσε» σκεπή σπιτιού σε χωριό

Λάρισα: Αεροσκάφος «ξήλωσε» σκεπή σπιτιού σε χωριό
Λάρισα: Tο μεσημέρι της Παρασκευής, οι ένοικοι ξαφνικά άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο πάνω από το σπίτι τους που κάθε δέκατο του δευτερολέπτου που περνούσε ολοένα και δυνάμωνε.

Στιγμές τρόμου και πανικού έζησαν ένοικοι μονοκατοικίας σε χωριό του δήμου Αγιάς το μεσημέρι της Παρασκευής, όταν ένα αεροσκάφος πραγματοποίησε πολύ χαμηλή διέλευση πάνω από το σπίτι, με αποτέλεσμα να προκληθούν – ευτυχώς μόνον αυτές –  πολλές υλικές ζημιές. Σύμφωνα με τις  μαρτυρίες που έχει εξασφαλίσει το onlarissa.gr, όλα έγιναν στη 1.40 το μεσημέρι της Παρασκευής όπως προαναφέρθηκε, όταν μέσα στο σπίτι βρίσκονταν αρκετοί άνθρωποι, μεταξύ άλλων και ένα βρέφος μηνών αλλά και μία άρρωστη ηλικιωμένη γυναίκα. Την ώρα εκείνη οι ένοικοι ξαφνικά άκουσαν έναν πολύ δυνατό θόρυβο που κάθε δέκατο του δευτερολέπτου που περνούσε ολοένα και δυνάμωνε.

Η μαρτυρία των ενοίκων που βίωσαν το περιστατικό

«Ακούσαμε έναν κρότο που δε μπορώ να περιγράψω. Το σπίτι ολόκληρο δονήθηκε από το πάτωμα μέχρι το ταβάνι λες και γίνονταν σεισμός. Ακολούθησε ένας ακόμη πολύ ισχυρός θόρυβος για να χαθεί στα επόμενα δευτερόλεπτα. Βγήκαμε αμέσως έξω αλλά αυτό που είχε περάσει από πάνω μας, κινούνταν με τέτοια ταχύτητα που είχε εξαφανιστεί από τον ορίζοντα…» δήλωσε στο onlarissa.gr άτομο που την ώρα του συμβάντος βρίσκονταν μέσα στο σπίτι. Ευτυχώς το πρωτοφανές περιστατικό εκτός από πανικό και ταραχή άφησε μόνον υλικές ζημιές. «Αφού βεβαιωθήκαμε ότι ήμασταν όλοι καλά, βγήκαμε έξω και αντικρίσαμε κάτι που δε μπορούσαμε να φανταστούμε. Ολόκληρα κομμάτια της σκεπής είχαν ξηλωθεί… Οι ζημιές όπως βλέπετε είναι μεγάλες» συμπλήρωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Το πιθανό σενάριο για το περιστατικό της χαμηλής διέλευσης του αεροσκάφους

Εκ των πραγμάτων τα γεγονότα και οι μαρτυρίες οδηγούν στο πιθανότερο σενάριο της χαμηλής διέλευσης – προφανώς – μαχητικού αεροσκάφους, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο. Η περιοχή εξάλλου αποτελεί για όσους γνωρίζουν τα «μονοπάτια» της πολεμικής μας αεροπορίας, «αεροδιάδρομο» για το Αιγαίο. Αν αυτό βέβαια επιβεβαιωθεί, εγείρονται σοβαρά ζητήματα που άπτονται της τήρησης των κανόνων περί ασφάλειας πτήσεων. Ήδη η οικογένεια δηλώνει έτοιμη να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου προκειμένου να αποκατασταθούν οι σοβαρές ζημιές που υπέστη το σπίτι τους.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που βγήκε στη δημοσιότητα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments