Αθλητισμός

Μαξ Γκραντέλ: Πού θα παίξει την επόμενη σεζόν

Μαξ Γκραντέλ: Πού θα παίξει την επόμενη σεζόν
Μαξ Γκραντέλ: Πολλές είναι οι προτάσεις που φαίνεται να δέχεται ο γνωστός ποδοσφαιριστής, αν και παραμένει ψηλά στην ατζέντα του Ολυμπιακού.

Προτάσεις και από ΗΠΑ και από Αραβία, αναφέρεται πως δέχεται ο Μαξ Γκραντέλ, παίκτης ο οποίος είναι ιδιαίτερα ψηλά στην ατζέντα του Ολυμπιακού και έχει ξεκαθαρίσει ότι προτεραιότητά του είναι η Ευρώπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το «Φως των Σπορ», μπορεί το ελληνικό πρωτάθλημα να μην έχει τη λάμψη ή και τα συμβόλαια του γαλλικού στο οποίο είναι μαθημένος, αλλά να μην υποτιμάται καθόλου για την περίπτωση της μεταγραφής του Μαξ Γκραντέλ το γεγονός ότι θα βρει ένα περιβάλλον γεμάτο γνώριμα πρόσωπα.

Είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού

Φαίνεται πως αυτά τα οικεία του άτομα ποικίλουν από Καρεμπέ και Μοντεστό μέχρι Βαλμπουενά, Αλέν και τους Αφρικανούς με τους οποίους έχει παίξει πολλές φορές αντίπαλος σε διεθνείς διοργανώσεις με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Και αξίζει να τονισθεί πως αυτά μετρούν πολύ σε τέτοιου είδους αποφάσεις για παίκτες, αλλά σημαντική είναι φυσικά, και η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως, οι πληροφορίες τον θέλουν να φιγουράρει στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα, πολύ.

Είναι πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα «φτερά» της επίθεσης και εδώ και ημέρες, όπως έχει αναφέρει σε δημοσίευμα το «ΦΩΣ», οι πληροφορίες που έρχονται από τη Γαλλία, αναφέρουν ότι ο παίκτης πιέζει την Τουλούζ για να φύγει ως ελεύθερος και να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά!

Προτεραιότητα του Γκραντέλ να μείνει ελεύθερος

Ο Ιβοριανός εξτρέμ, τον οποίο έχει εισηγηθεί με θέρμη ο Φρανσουά Μοντέστο και ταιριάζει στα «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς, φέρεται να έχει στα χέρια του προτάσεις από τις ΗΠΑ και από την Αραβία. Ο ίδιος, απ’ ό,τι λέει στο περιβάλλον του, δεν ενδιαφέρεται για την προοπτική του MLS ή τα πετροδολάρια στο Κατάρ και στα Εμιράτα.

Εκείνο που τον απασχολεί σε πρώτη φάση είναι να λύσει τον… γόρδιο δεσμό με την Τουλούζ και να μείνει ελεύθερος. Αυτό είναι που τον «καίει» στην παρούσα φάση. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, αυτό που προκύπτει από το μανατζερικό περιβάλλον του είναι ότι μόνο αδιάφορο δεν τον αφήνει η προοπτική να συνεχίσει στον Πειραιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments