Αθλητισμός

Άρης: Επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη για παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα

Άρης: Επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη για παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα
Άρης: Οι δύο πρώτες αγωνιστικές των play off της Super League έγιναν, όπως είχε αποφασιστεί, χωρίς; την παρουσία φιλάθλων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έστειλε επιστολή στον Λευτέρη Αυγενάκη με αίτημα να επιτραπεί να υπάρξουν θεατές στα γήπεδα.

Ο Άρης ζητά να επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα της Super League. Πιο συγκεκριμένα, κεκλεισμένων των θυρών διεξήχθησαν οι δυο πρώτες αγωνιστικές στα play off. Σήμερα, η ΠΑΕ Άρης έστειλε επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με την οποία ζητά την παρουσία κόσμου στα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μάλιστα, οι «κίτρινοι» υποστηρίζουν πως είναι εφικτή η παρουσία έστω και του 20% της χωρητικότητας των γηπέδων της Super League στα τελευταία ματς της σεζόν. Η ΠΑΕ Άρης δεν αναφέρεται μόνο στα παιχνίδια των play off, αλλά και σε αυτά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου εκκρεμούν οι ρεβάνς Άρης – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Είναι προφανές και ο Άρης θα ήθελε να έχει έστω και το 20% του «Κλεάνθης Βικελίδης» γεμάτο στη ρεβάνς με την ΑΕΚ την Τετάρτη 24 Ιουνίου, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πως πήγαν οι δύο πρώτες αγωνιστικές στα play off

Μπορεί η πρώτη θέση να έχει κριθεί από καιρό, αλλά στα φετινά play off βλέπουμε μια μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα με διαφορά ενός βαθμού σε σχέση με την ΑΕΚ. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» δεν δείχνουν να πατάνε καλά στο γήπεδο μετά την αποχή λόγω κορωνοϊού.

Το βράδυ του Σαββάτου οι εν ενεργεία πρωταθλητές κατέβηκαν στην Αθήνα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Σωκράτη Διούδη που έμοιαζε ανίκητος. Ο Έλληνας γκολκίπερ κράτησε ανέπαφη την εστία του και σε μεγάλο βαθμό ήταν αυτός που έδωσε τον ένα βαθμό στην ομάδα του. Μετά το 0-0 στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ έχε κερδίσει μόλις ένα βαθμό στις πρώτες δυο αγωνιστικές.

Ο νέο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ ήταν μια νέα μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» θύμισαν την ομάδα που είχαμε δει πριν τη διακοπή. Οι παίκτες του Καρέρα έπιασαν καλή απόδοση κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Ο Μάρκο Λιβάγια βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί παιχνίδι ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του. Η νίκη για την ΑΕΚ κλείδωσε με το όμορφο τέρμα του Ντάνιελ Βέρντε.

Μερικές ώρες αργότερα ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τον Άρη. Οι Πειραιώτες ήταν καλύτεροι σε όλο το ματς και πήραν προβάδισμα με τον Μαντί Καμαρά. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά λίγες στιγμές αργότερα διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε από τον Μασούρα. Με αυτή τη νίκη ο Ολυμπιακός έκανε άλλο ένα βήμα για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου.

Τα αποτελέσματα της δεύτερης αγωνιστικής των play off

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 0-0

ΟΦΗ – ΑΕΚ 0-2

Ολυμπιακός – Άρης 3-1

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments