Ελλάδα

Σημείωμα 35χρονης: Βίντεο αποκαλύπτει όλο το σημείωμα της 35χρονης

Σημείωμα 35χρονης: Βίντεο αποκαλύπτει όλο το σημείωμα της 35χρονης
Σημείωμα 35χρονης: όλο το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης αποκάλυψε η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA

Ολόκληρο το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης παρουσίασε στην εκπομπή του ο Νίκος Ευαγγελάτος, μέρος του οποίου περιείχε το διαβιβαστικό της αστυνομίας στον εισαγγελέα. «Θα φύγω από την ζωή του ή θα με διώξει;» αναρωτιέται η γυναίκα που φέρεται να έριξε το βιτριόλι στην Ιωάννα.

Στην εκπομπή μίλησε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος και αποκάλυψε ολόκληρο το ιδιόχειρο σημείωμα της 35χρονης κατηγορούμενης, το οποίο βρήκαν οι αρχές στο σπίτι της. Όπως είπε το σημείωμα περιστρέφεται γύρω από τον 40χρονο, που φέρεται να ήταν το μήλον της έριδος κατά την εκτίμηση της 35χρονης.

«Αυτός, με αυτόν πορεύομαι, ξαφνικά εκεί που είναι μόνος του και θέλει να με δει κάποια του κολλάει. Αλλά δεν κάνει κάτι. Με κρατάει στα χέρια του», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημείο.

Από την εξέταση του 40χρονου, προέκυψε ότι η αιτία αυτής της επίθεσης ήταν ανύπαρκτη και ζήτημα καθαρά της εμμονής της 35χρονης. Ο 40χρονος, όπως προκύπτει, όχι μόνο αδιαφορούσε επιδεικτικά για την 35χρονη, αλλά δεν την είχε καν καταχωρημένη στο κινητό του. Ο ίδιος μάλιστα, σημείωσε ότι δεν ήξερε ότι η Ιωάννα ήταν εκείνη που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Αύριο η απολογία της 35χρονης – Η συμπεριφορά της μετά την επίθεση

Σημειώνεται πως η 35χρονη θα απολογηθεί αύριο Τρίτη 16 Ιουνίου, ενώ για το αν το τελευταίο διάστημα είχε παρατηρήσει κάποια αλλαγή συμπεριφοράς από την πλευρά της 35χρονης, η φίλη της κατηγορούμενης αναφέρει ότι δεν είχε παρατηρήσει τίποτα απολύτως. «Για αυτό έχω πάθει σοκ» αναφέρει χαρακτηριστικά. «Χαρά Θεού, όπως ήταν πάντα, να κάνει την πλάκα της το ένα, το άλλο, μέχρι εκεί. Δεν είχα καταλάβει τίποτα», υπογραμμίζει και προσθέτει πως η 35χρονη δεν της είχε ποτέ για κάποιον άνδρα στη ζωή της, ούτε είχε αναφέρει ποτέ την Ιωάννα. Στη συνέχεια, η φίλη της 35χρονης αναφέρει ότι από την 20η Μαΐου που έγινε επίθεση, οι δυο τους έχουν ειδωθεί αρκετές φορές, «σίγουρα δυο, τρεις φορές την εβδομάδα».

Όσο για το αν συζήτησαν για την επίθεση με το βιτριόλι, η φίλη της κατηγορούμενης αναφέρει ότι το συζήτησαν απλά σαν γεγονός. «»Είδατε τι έγινε στην τηλεόραση;», με την κοπέλα με το βιτριόλι, αυτό. Τίποτα άλλο δεν μας είχε πει, μόνο αυτό», αναφέρει. Μάλιστα, η φίλη της 35χρονης αναφέρει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η φίλη της κρύβεται πίσω από την επίθεση και ότι έχει πέσει από τα σύννεφα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments